Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2016

ΦΙΓΚΕΪΡΑΣ : ΝΑ ΠΑΜΕ ΟΣΟ ΠΙΟ ΜΑΚΡΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ!


Για τον στόχο του Ολυμπιακού στο Europa League μίλησε ο Ντιόγκο Φιγκέιρας, πριν την αναχώρηση των ερυθρόλευκων με προορισμό την Ελβετία, για την πρεμιέρα κόντρα στη Γιουνγκ Μπόις.

Την αυτοπεποίθηση που έχουν οι παίκτες του Θρύλου τόνισε ο Φιγκέιρας, κατά την αναχώρηση των πρωταθλητών, για το πρώτο ματς των ομίλων του Europa League κόντρα στη Γιουνγκ Μπόις.

«Η αρχική προσδοκία μας είναι να περάσουμε από τη φάση των ομίλων, να συνεχίσουμε και να πάμε όσο πιο μακριά γίνεται», σχολίασε για τον στόχο που έχει ο Ολυμπιακός, ενώ για την δυσκολία των ματς τόνισε:

«Έχουμε άποψη για όλους τους αντιπάλους. Ξέρουμε πως δεν θα είναι εύκολα παιχνίδια. Παρότι είμαστε στο Europa League είναι μια δύσκολη διοργάνωση. Θα υπάρχουν δυσκολίες και ελπίζουμε να ανταπεξέλθουμε».

Σε ερώτηση για την σαρωτική εμφάνιση του Ολυμπιακού στην πρεμιέρα της Σούπερ Λίγκας, απάντησε: «Δουλεύουμε κάθε μέρα για να αποκτήσουμε αυτήν την αυτοπεποίθηση. Πιστεύω πως είμαστε στο σωστό δρόμο».

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :