Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2016

ΤΑ... «ΜΠΡΑΒΟ» ΣΕ ΦΟΡΤΟΥΝΗ


Ο Κώστας Φορτούνης είναι σε μία περίοδο που προσπαθεί να βρει ξανά τα καλά του... πατήματα.

Προφανώς και ένα φιλικό ματς με τον Απόλλωνα δεν αποτελεί σαφή και μεγάλο... αγωνιστικό κριτήριο για έναν παίκτη της αξίας και της ποιότητας του Φορτούνη, αλλά ο διεθνής μεσοεπιθετικός είναι σε μία φάση που αναζητά το δυναμικό... come back του στη βασική ενδεκάδα του Ολυμπιακού.

Στο χθεσινό φιλικό τεστ στο Ρέντη μάλιστα έπαιξε και ως επιθετικός. Το θέμα για τον Πάουλο Μπέντο και το προπονητικό επιτελείο του Ολυμπιακού ήταν η διάθεση και η προσπάθεια του παίκτη. Και αυτά τα είχε και τα έβγαλε στο γήπεδο ο Κώστας Φορτούνης.

Που είχε και μία ασίστ σε γκολ του Πασιένσια (με συνεργασία του με τον Τσιμίκα), ο οποίος με τα δύο του τέρματα ήταν ο μεγάλος... κερδισμένος του εν λόγω αγώνα.

Το πλέον σημαντικό για τον Φορτούνη πάντως ήταν πως επιβραβεύτηκε με... «μπράβο», με τον ίδιο να είναι περισσότερο αποφασισμένος από ποτέ για... απαντήσεις στο γήπεδο και γενικά είχε ενεργή συμμετοχή όταν η μπάλα ήταν στα πόδια των ερυθρόλευκων.

Και φυσικά ο Μπέντο και τον υπολόγιζε και τον υπολογίζει. Απλώς - όπως έχουμε αναφέρει - θέλει να μπει στο... καλούπι που ζητάει και σε αυτά που θέλει. Άλλωστε ο Πορτογάλος τεχνικός έχει γίνει ξεκάθαρος για το συγκεκριμένο ζήτημα με τις δηλώσεις του μετά τον Ηρακλή.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :