Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2016

ΔΕΝ... ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΜΑΡΙΝ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗ ΓΙΟΥΝΓΚ ΜΠΟΪΣ Ο ΜΠΕΝΤΟ


Στην απόφαση να μην ξεκινήσει βασικό τον Μάρκο Μάριν κόντρα στη Γιουνγκ Μπόις φαίνεται να έχει καταλήξει ο Πάουλο Μπέντο.

Χωρίς τον Γερμανός μέσο στη βασική του ενδεκάδα θα παραταχθεί πιθανότατα ο Ολυμπιακός στο ματς με τη Γιουνγκ Μπόις.

Όπως μετέδωσε ο ΣΠΟΡ FM 94,6, ο Πάουλο Μπέντο σκοπεύει να αφήσει στον πάγκο τον Μάριν για την πρεμιέρα στο Europa League.

Παρά την εξαιρετική του εμφάνιση απέναντι στη Βέροια, ο Πορτογάλος τεχνικός προσανατολίζεται να ξεκινήσει στο αρχικό σχήμα τον Φορτούνη.

Άλλωστε, ο Γερμανός δεν είναι ακόμα σε επίπεδο ετοιμότητας τέτοιο ώστε να παίζει δυο παιχνίδια σε λίγες μέρες, αλλά και να ήταν, ο Μπέντο δεν θα τον έβαζε στην ίδια ενδεκάδα με τον Έλληνα επιτελικό. Κι αυτό, σύμφωνα με όσα υποστηρίζει ο ραδιοφωνικός σταθμός, διότι δεν θέλει να ρισκάρει -σε εκτός έδρας ευρωπαϊκό παιχνίδι- με την παρουσία δυο παικτών στην τριάδα μπροστά από τα χαφ, οι οποίοι δεν βοηθούν ιδιαίτερα ανασταλτικά.

Έτσι, ο Μάρι ν θα μείνει στον πάγκο και θεωρείται σχεδόν βέβαιο ότι τον Φορτούνη θα πλαισιώσουν από τα άκρα οι Σεμπά και Ελιουνούσι.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :