Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2016

ΣΕ ΑΛΛΗ... ΗΠΕΙΡΟ ΚΑΤΑΛΗΓΕΙ Ο ΜΑΡΤΙΝΕΣ!


Ο Νίκολας Μαρτίνες αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του στην Western Sydney Wanderers, αφού τελικά δεν βρέθηκε ομάδα να τον... ικανοποιήσει στην Ευρώπη.

Το γεγονός ότι καμία ομάδα από Ελλάδα και Ευρώπη δεν μπόρεσε να ικανοποιήσει τόσο τον Ολυμπιακό όσο και τον ίδιο τον Νίκολας Μαρτίνες, έκανε τον παίκτη να είναι χωρίς ομάδα από την στιγμή που δεν υπολογίζεται από τους πρωταθλητές Ελλάδας.

Η ποιότητά του όμως είναι τέτοια, που το ενδιαφέρον για την περίπτωσή του υπήρχε και από ομάδες από... διάφορες ηπείρους. Μία από αυτές είναι κι η Western Sydney Wanderers, με τον προπονητή της, Τόνι Πόποβιτς, να θέλει διακαώς τον παίκτη στην ομάδα του.

Ο Αργεντινός έχει μιλήσει με τον 43χρονο Αυστραλό τεχνικό και σύμφωνα με το gazzetta.gr, μόλις διευθετήσει ο παίκτης κάποιες λεπτομέρειες με τους πρωταθλητές Ελλάδας, θα μεταβεί (στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδες, ίσως και νωρίτερα) στο Τόκιο για να υπογράψει το δανεισμό του και να ενσωματωθεί στην προετοιμασία της, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, νέας του ομάδας.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :