Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2016

«Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΦΑΒΟΡΙ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ


Ως το μεγάλο φαβορί για να κατακτήσει την πρώτη θέση στον όμιλο του Europa League χαρακτήρισε τον Ολυμπιακό ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ, Τόμας Κρίστιανσεν.

Ο Δανός τεχνικός μίλησε και για τις Αστάνα και Γιούνγκ Μπόις, οι οποίες βρίσκονται επίσης στον όμιλο του Europa League.

Συγκεκριμένα, δήλωσε ότι ο ΑΠΟΕΛ γνωρίζει πολύ καλά την ομάδα από το Καζακστάν από τα μεταξύ τους παιχνίδι την περσινή περίοδο και θέλει να πάρει... εκδίκηση για τον αποκλεισμό του από τα πλέι οφ του Champions League. Τέλος, όσον αφορά στην Γιούνγκ Μπόις, δήλωσε ότι πρόκειται για μία ανταγωνιστική ομάδα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Τόμας Κρίστιανσεν στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ενόψει του αγώνα του ΑΠΟΕΛ με τη Νέα Σαλαμίνα: «Η κλήρωση είναι καλή και έχουμε πιθανότητες πρόκρισης. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να είμαστε 100% γιατί αυτό είναι απαραίτητο σε όλες τις διοργανώσεις. Μπορεί να συμβεί το καλύτερο μπορεί και το χειρότερο. Πρέπει όμως να είσαι προετοιμασμένος για όλα τα ενδεχόμενα και εμείς να προετοιμασμένοι για αυτό το επίπεδο. Ο Ολυμπιακός είναι το μεγάλο φαβορί του ομίλου. Την Αστάνα την ξέρουμε από πέρσι και θέλουμε μια μικρή εκδίκηση. Η Γιανγκ Μπόις είναι επίσης ανταγωνιστική και την μελετήσαμε, όμως, όλα θα φανούν στο γήπεδο».

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :