Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2016

ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ ΑΠΟ ΜΠΕΝΤΟ ΚΑΙ... ΜΑΡΙΝ ΓΙΑ ΟΡΓΑΝΩΤΗΣ


Στην προπόνηση της Παρασκευής ο Πάουλο Μπέντο έκανε κάποιες δοκιμές σχετικά με την ενδεκάδα ώστε να δει σε ποιους παίκτες θα κατασταλάξει, καθώς ήταν η πρώτη ημέρα της εβδομάδας που είχε όλους τους παίκτες του στη διάθεσή του.

Ο Πορτογάλος τεχνικός όπως γράφει ο «Γαύρος», μπορεί να μην έκανε δίτερμα, αλλά αυτά που δοκίμασε έδωσαν μία… γεύση για τους πρώτους έντεκα που αναμένεται να ξεκινήσει στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, στο «Γ. Καραϊσκάκης» μπροστά στους οπαδούς του Θρύλου.

Μάλιστα υπήρχαν και δύο... εκπλήξεις. Πιο συγκεκριμένα, κάτω από τα δοκάρια θα κάτσει και πάλι ο Στέφανος Καπίνο, δεξιά θα αγωνιστεί ο Φιγκέιρας, αριστερά ο Ντε λα Μπέγια και στο κέντρο της άμυνας ο Μποτία με τον Ντα Κόστα.

Στο χώρο της μεσαίας γραμμής, οι Καμπιάσο και Μιλιβόγεβιτς φαίνεται πως έχουν ένα μικρό προβάδιμα μέχρι στιγμής.

Σεμπά και Ελιουνούσι θα καλύψουν τα άκρα, ενώ οι εκπλήξεις έρχονται στις δύο θέσεις που απομένουν.

Εκεί ο Μπέντο δοκίμασε ως «δεκάρι», δηλαδή σε ρόλο οργανωτή, τον Μάρκο Μάριν και πιο μπροστά του, τον Ιντέγε αντί του Καρντόσο.

Έχοντας τον Τσόρι τραυματία και με τον Φορτούνη να μην έχει αγγίξει μέχρι στιγμής τα περσινά του στάνταρ, ο 47χρονος τεχνικός, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, φαίνεται πως θα χρησιμοποιήσει τον Γερμανό σε αυτή τη θέση.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :