Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2016

ΜΕ ΑΛΛΑΓΕΣ... ΧΑΛΑΡΑ Ο ΑΠΟΕΛ


Με αρκετές αλλαγές στη σύνθεσή του, ο ΑΠΟΕΛ επικράτησε 2-0 της νεοφώτιστης Αναγέννησης με τέρματα των δυο Βραζιλιάνων, Ντε Καμάργκο, Βάντερ.

Με αλλαγές παρουσιάστηκε κόντρα στην Αναγέννηση ο ΑΠΟΕΛ με τη τεχνική ηγεσία να δίνει... ανάσες σε βασικούς παίκτες. Ο ΑΠΟΕΛ χωρίς να ανεβάζει ταχύτητα επικράτησε εύκολα της νεοφώτιστης με πρωταγωνιστές δυο Βραζιλιάνους, τον Ντε Καμάργκο και τον Βάντερ.

Ο αντίπαλος του Ολυμπιακού μπήκε δυνατά στο ματς, αλλά ο Ντε Καμάρκο στο 17' δεν μπόρεσε με κεφαλιά να σκοράρει. Στο 25ο λεπτό ο Μπερτόλιο ανάγκασε τον Μάστρου σε εντυπωσιακή επέμβαση, ενώ στο ίδιο λεπτό ο Ντε Καμάργκο ανενόχλητος έστειλε την μπάλα άουτ. Στο 56' οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ. Ο Βάντερ έκανε τη σέντρα και ο Ντε Καμάργκο με κεφαλιά πέτυχε το 1-0. Ο Βάντερ στο 78' σφράγισε την εξαιρετική του παρουσία με ένα υπέροχο τέρμα για να διαμορφώσει το 2-0!

ΑΠΟΕΛ: Βάτερμαν, Καρλάο, Μερκής, Αλεξάνδρου, Σέρτζιο, Μοράις, Μπερτόλιο, Γιαννιώτας (62΄ Εφραίμ), Μπρεσάν (68΄ Αρτυματάς) Βάντερ, Ντε Καμάργκο (72΄ Πιέρος)

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :