Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2016

ΕΘΕΣΕ... ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ Ο ΜΑΥΡΟΓΕΝΙΔΗΣ


Οι Έφηβοι του Ολυμπιακού την Παρασκευή θα αντιμετωπίσουν τον Πλατανιά στα Χανιά για την πρώτη αγωνιστική του νέου πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας Κ17.

Οι ερυθρόλευκοι είναι πανέτοιμοι και όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ο Δημήτρης Μαυρογενίδης στόχος της ομάδας είναι να αποδώσει ωραίο ποδόσφαιρο και να προκριθεί στο Final 4, όπου και θα μπορέσει να διεκδικήσει το τρόπαιο.

Συγκεκριμένα, ο προπονητής της Κ17 του Ολυμπιακού, η οποία απαρτίζεται από ποδοσφαιριστές που είναι γεννημένοι το 2000 και το 2001, ανέφερε: «Θέλω να ευχηθώ σ' όλους καλή αρχή και να έχουν όλοι υγεία. Από εκεί και πέρα στόχος μας είναι να φτιάξουμε μια ομάδα που θ' αποδώσει ωραίο ποδόσφαιρο και η οποία θα παρουσιάζει βελτίωση από παιχνίδι σε παιχνίδι. Υπάρχει ταλέντο στην ομάδα, έχουμε δουλέψει αρκετά στην προετοιμασία, αλλά όλα κρίνονται στα παιχνίδια. Φυσικά όταν φοράς και την φανέλα του Ολυμπιακού σε ενδιαφέρει και η κατάκτηση τίτλων. Στόχος μας είναι να είμαστε στο Final-4 και να διεκδικήσουμε το τρόπαιο».

Υπενθυμίζουμε ότι άμεσος συνεργάτης του Δημήτρη Μαυρογενίδη είναι ο Τάσος Θέος, προπονητής τερματοφυλάκων είναι ο Μάκης Βενιαμίν και γυμναστής ο Κώστας Λιούγκος.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :