Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2016

ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΤΟ... «ΟΠΛΟ» ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΠΑΟ Ο ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ!


Στο περιθώριο της παρουσίασης της ανανέωσης της συνεργασίας του ΟΠΑΠ με την ΚΑΕ Ολυμπιακός, ο Κώστας Παπανικολάου μίλησε για την ομάδα της νέας σεζόν.

Παραδέχθηκε πως ο Παναθηναϊκός ενισχύθηκε, ωστόσο τόνισε πως μεγάλο... «όπλο» των ερυθρόλευκων είναι ο βασικός κορμός της ομάδας.

Αναλυτικά όσα είπε...

Για την συνεργασία του Ολυμπιακού με τον ΟΠΑΠ: «Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον ΟΠΑΠ για την συνεργασία που έχουμε μαζί του. Τον ευχαριστούμε που μας στηρίζει. Σε κάθε μας προσπάθεια είναι στο πλευρό μας τα τελευταία χρόνια, συμμετέχοντας στις μεγάλες επιτυχίες μας. Θα κάνουμε και φέτος το καλύτερο δυνατό για να αντεπεξέλθουμε σε αυτή την συνεργασία».

Για την αλλαγή διεξαγωγής στην Ευρωλίγκα: «Είναι μία καινούργια χρονιά πάρα πολύ ιδιαίτερη, καθώς έχουμε αλλαγή του τρόπου διεξαγωγής της Ευρωλίγκα. Η διοργάνωση θα είναι δύσκολη και το πρόγραμμα ιδιαίτερα απαιτητικό για όλες τις ομάδες. Δεν χρειάζεται να λέμε μεγάλα λόγια, ούτε πρέπει να προτρέχουμε. Το πιο σημαντικό είναι να είμαστε υγιείς. Γιατί είναι μία τεράστια χρονιά με πάρα πολλά παιχνίδια και όλοι οι παίκτες θα είναι αναγκαίοι και σημαντικοί. Είναι δεδομένο πως θα υπάρχει κούραση από τον όγκο των παιχνιδιών. Αυτό που μπορώ να εγγυηθώ είναι πως θα παλεύουμε σε κάθε παιχνίδι, σε κάθε φάση, όπως κάνουμε τόσα χρόνια. Είναι πλέον στην φιλοσοφία της ομάδας του Ολυμπιακού αυτά τα χαρακτηριστικά. Σημαντικό είναι να συνεχίσουμε να δουλεύουμε όπως κάνουμε εξαιρετικά τώρα τις τελευταίες δύο εβδομάδες».

Για το αν φέτος θα επιστρέψει στα υψηλά στάνταρ απόδοσης του παρελθόντος: «Είμαι άνθρωπος που δεν μου αρέσει να λέω μεγάλα λόγια. Το πιο σημαντικό για εμένα είναι ότι δούλεψα σκληρά σε ατομικό επίπεδο φέτος το καλοκαίρι. Δούλεψα αρκετά στο θέμα των αστραγάλων μου, σημείο στο οποίο είχα πρόβλημα. Έκανα και κάνω φέτος μία γεμάτη κανονική προετοιμασία μετά από σχεδόν δύο χρόνια, κάτι που αποτελεί το πιο βασικό κομμάτι για έναν επαγγελματία αθλητή. Προσωπικά νιώθω σε καταπληκτική κατάσταση και μένει να δούμε πως θα βγει στο γήπεδο όλο αυτό. Νιώθω καλά αλλά πρέπει να συνεχίζω να δουλεύω για να ανταπεξέλθω».

Για την φετινή δυναμική του Παναθηναϊκού: «Ο Παναθηναϊκός έχει ενισχυθεί πάρα πολύ και έχει δυναμώσει σαν ομάδα. Έχει κάνει δυνατές κινήσεις, αλλά ο Ολυμπιακός έχει για όπλο του πως έχει κρατήσει σχεδόν την ίδια ομάδα με πέρσι. Έχουμε ένα βασικό κορμό παικτών, κάτι το οποίο είναι πολύ σημαντικό. Ουσιαστικά έχουμε δύο προσθήκες (Μπιρτς, Γκριν), δύο εξαιρετικοί παίκτες που μας ταιριάζουν και μπορούν να μας βοηθήσουν πάρα πολύ. Το έχουν αποδείξει από τον πρώτο μήνα πως θα είναι μεγάλη βοήθεια για την ομάδα μας. Έτσι όπως είναι το πρόγραμμα, στην Euroleague υπάρχει ντέρμπι σχεδόν σε κάθε αγωνιστική. Εμείς έχουμε στην πρεμιέρα την Ρεάλ και ακολούθως παίζουμε με τον Παναθηναϊκό. Δεν χωράνε δικαιολογίες. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι από την πρώτη μέρα».

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :