Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2016

ΙΝΤΕΓΕ : ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥ ΧΑΤ-ΤΡΙΚ...


Ο Ιντέγε μίλησε για την εκπληκτική του βραδιά αλλά και το μέλλον του που ετοιμάζεται να γίνει... μάνατζερ για τους γιους του.

Ηταν η βραδιά του... Δέκα χρόνια επαγγελματικής καριέρας δεν τα είχε καταφέρει, μέχρι το βράδυ της Κυριακής. Ο Νιγηριανός επιθετικός σημείωσε το πρώτο του... χατ-τρικ, συν μία ασίστ στο γκολ του Ελιουνούσι. Ο Ιντέγε εμφανίστηκε με τους δύο γιους του στο flash interview για να μιλήσει για το επίτευγμά του.

«Είναι το πρώτο μου χατ-τρικ σε όλη την καριέρα μου. Είναι αποτέλεσμα δουλειάς όλης της ομάδας», είπε αρχικά για να προσθέσει

«Πρώτα είναι η ομάδα και μετά είμαι εγώ. Οπότε δεν είναι πιθανό να συμβεί. Νομίζω στο τέλος της μέρας αυτό είναι που μετράει. Να πηγαίνει καλά η ομάδα».

Οσο για τον ανταγωνισμό με τον Οσκαρ Καρντόσο; «Ο Οσκαρ Καρντόσο ήρθε να τη βοηθήσει σε όλα τα επίπεδα. Χαίρομαι που είναι εδώ. Του εύχομαι τα καλύτερα. Και ήρθε για να σκοράρει πολλά γκολ», ενώ απάντησε και στο ερώτημα για το αν σκέφτεται τον τίτλο του πρώτου σκόρερ λέγοντας ότι 

«Κάθε επιθετικός το σκέφτεται. Να σκοράρει και να βελτιώνεται. Θέλω να σκοράρω και θέλω να νικήσω το βραβείο. Πρώτα πρέπει να σκέφτομαι την ομάδα».

Τέλος μίλησε και για τους γιους του λέγοντας ότι «τους εύχομαι τα καλύτερα. Θέλουν πάρα πολύ να παίξουν ποδόσφαιρο. Εάν χρειαστεί μπορεί να γίνω και ατζέντης τους».

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :