Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2016

Η... ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΣΕΡΑΦΕΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΤΟΥ ΜΠΑΡΤΖΩΚΑ!


Ο Κέβιν Σέραφεν αποκάλυψε πως εάν η Μπαρτσελόνα δεν είχε καθυστερήσει να του πει πως τον θέλει... δεν θα είχε υπογράψει στους Πέισερς και θα είχε τεθεί υπό τις οδηγίες του Γιώργου Μπαρτζώκα!

Ο Γάλλος σέντερ είχε μιλήσει τόσο με τον Έλληνα τεχνικό όσο και με τη διοίκηση των Καταλανών η οποία όμως του διεμήνυσε πως για να τον αποκτήσει θα έπρεπε να αδειάσει μια θέση στο ρόστερ της κάτι που μέχρι να γίνει τον... οδήγησε να αναζητήσει ομάδα στο ΝΒΑ.

«Η Μπαρτσελόνα ήταν η πρώτη μου επιλογή. Μίλησα με την διοίκηση και τον προπονητή. Με έκαναν όμως να περιμένω. Μου είπαν πως θα έπρεπε να ανοίξουν χώρο στο ρόστερ τους και τότε ήταν που είπα στον ατζέντη εάν είναι εφικτό να μου βρει ομάδα στο ΝΒΑ. Γι' αυτό άργησα να πάω κάπου. Ήθελα να παίζω πολύ και να δείξω τι μπορώ να κάνω. Εφόσον φαινόταν πως δεν θα μπορέσω να πάω στην Μπαρτσελόνα προτίμησα το ΝΒΑ. Όταν μου είπαν πως τελικά με θέλουν ήταν πλέον αργά είχα ήδη συμφωνήσει με τους Πέισερς», σχολίασε ο Σέραφεν.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :