Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2016

ΑΛΛΑΓΗ... ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΓΙΑ ΑΥΛΩΝΙΤΗ


Ο Τάσος Αυλωνίτης βρίσκεται ξανά στο προσκήνιο για τον Άρη που αναζητά μια ποιοτική λύση για το κέντρο της άμυνάς του.

Focus στην περίπτωση του Τάσου Αυλωνίτη, που αποτελεί παρελθόν από τον Ολυμπιακό εδώ και λίγο καιρό, έχει κάνει η ομάδα της Θ?εσσαλονίκης, στην προσπάθεια να ενισχυθεί στο κέντρο της άμυνας.

Πρόκειται για μια περίπτωση που είχε απασχολήσει πρόσφατα τους «κίτρινους» που είχαν κάνει μια... διερευνητική επαφή, αλλά εμφανίστηκαν διστακτικοί λόγω του προβλήματος που έχει στους κοιλιακούς ο 26χρονος στόπερ. Ωστόσο, τα τελευταία 24ωρα διαφοροποιήθηκαν τα δεδομένα, καθώς υπερίσχυσε το γεγονός ότι πρόκειται για έναν ποιοτικό παίκτη και πολύ καλό για την Football League.

Επιπλέον, από την αναζήτηση στη λίστα με τους... ελεύθερους από την Ελλάδα και το εξωτερικό δεν έχει βρεθεί κάποια πολύ καλή λύση μέχρι στιγμής.

Είναι αρκετά πιθανό να γίνει επαφή τα επόμενα 24ωρα με την πλευρά του παίκτη, σύμφωνα με δημοσιεύματα. Την περυσινή σεζόν ο Αυλωνίτης έκανε 16 συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Αυστρίας και μια στο Κύπελλο Αυστρίας με τη φανέλα της Στουρμ Γκρατς στην οποία αγωνίστηκε ως δανεικός από τον Ολυμπιακό. Με τους ερυθρόλευκους έκανε μόλις τρεις συμμετοχές και αυτές στο Κύπελλο Ελλάδος.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :