Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2016

ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΑΝ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ


Δεν θα πραγματοποιηθούν τελικά το Σάββατο (10/9) οι πρώτοι αγώνες της α΄ φάσης του Κυπέλλου ΟΦΗ – Αχαρναϊκός και Παναιγιάλειος – Σπάρτη.

Μπορεί τα παιχνίδια της πρώτης φάσης του Κυπέλλου να είχαν οριστεί να διεξαχθούν το προσεχές Σάββατο (10/9), στις 17:30 και 19:30 αντίστοιχα, ωστόσο αμφότερα... δεν θα πραγματοποιηθούν.

Ο λόγος της μη τέλεσης των δύο αυτών αγώνων είναι το γεγονός ότι και στα δύο γήπεδα δεν υπάρχει κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης.

Παρόλο που την Πέμπτη οι άνθρωποι της ΕΠΟ, τόνιζαν ότι το εν λόγω θέμα δεν θα αποτελούσε τροχοπέδη στην διεξαγωγή των δύο αγώνων, η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, ενημέρωσε με την σειρά της την Ομοσπονδία, ότι η ύπαρξη κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης είναι απαραίτητη, καθώς επίσης και σοβαρός λόγος για την μη διεξαγωγή των αγώνων.

Μετά τις εξελίξεις αυτές η ΕΠΟ βρίσκεται πλέον σε αναζήτηση λύσης. Μια εξ αυτών είναι να γίνουν τα παιχνίδια σε άλλα γήπεδα την προσεχή Τετάρτη (14/9), και οι ρεβάνς να μετατεθούν είτε για το Σάββατο 17 είτε για την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :