Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2016

ΜΑΝΤΖΑΡΗΣ : Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΘΑ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ


Στο Μέτσοβο πραγματοποίησε φέτος το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του ο μπασκετικός Ολυμπιακός, ο οποίος μάλιστα την τελευταία ημέρα έδωσε και φιλικό ματς με τον Απόλλωνα Πατρών.

Οι ερυθρόλευκοι έβγαλαν στο παρκέ πολλά από αυτά που τους ζητάει ο Γιάννης Σφαιρόπουλος στις προπονήσεις και το πρώτο δείγμα του νέου Ολυμπιακού ήταν άκρως... θετικό. Ο τεχνικός του Θρύλου μετά το τέλος του παιχνιδιού μίλησε στο τοπικό κανάλι «Ιωάννινα TV», για τη νέα σεζόν, όπως επίσης και ο Βαγγέλης Μάντζαρης.

Συγκεκριμένα, ο γκαρντ του Θρύλου δήλωσε: «Συλληπτήρια σε όλην την οικογένεια του Ολυμπιακού, στους προέδρους μας και εννοείται και στον κύριο Γιώργο. Τι να κάνουμε έτσι είναι η ζωή, πολλές φορές δεν αναγνωρίζουμε τα βασικά που μας δίνει, όπως και η υγεία μας», ανέφερε αρχικά.

Για το αν το θλιβερό γεγονός της απώλειας της συζύγου του ιδιοκτήτη της ΚΑΕ, Γιώργου Αγγελόπουλου, Ιωάννας, θα δώσει έξτρα κίνητρο στους ερυθρόλευκους: «Σίγουρα θα είναι. Βέβαια θα είναι ειρωνεία να λέμε πως για ένα θετικό γεγονός όπως ένα πρωτάθλημα, να το αφιερώσουμε σε μία νεαρή κοπέλα που έχασε πολύ μικρή τη ζωή της.

Για το τι θα αλλάξει ο Ολυμπιακός στη νέα Ευρωλίγκα, είπε: «Καταρχήν έχουμε να αλλάξουμε πάρα πολλά πράγματα. και εμείς και οι υπόλοιπες ομάδες γιατί έτσι όπως έχει γίνει το πρόγραμμα, το πρωτάθλημα ξεκινάει από τον Οκτώβρη. Οπότε πρέπει τότε να είμαστε έτοιμοι.. Δεν είναι όπως τα προηγούμενα χρόνια που ήταν όμιλοι, πήγαινες ξανά όμιλοι και στην ουσία έπρεπε να ήσουν από τα Χριστούγεννα έτοιμος ή και τον Απρίλιο και πάει λέγοντας. τώρα από πρώτη Οκτωβρίου κάνεις ταμείο. Ηττα και νίκη χρεώνεται. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι εκείνο το χρονικό διάστημα. Υπάρχουν αλλαγές στα ρόστερ, αλλά το επίπεδο της Ευρωλίγκα έχει ανεβεί και θεωρώ ότι θα παραμείνει τόσο υψηλό. Υπάρχουν ομάδες που έχουν κάνει πολύ καλές μεταγραφές. Το καλό σε μας είναι ότι έχουμε μία ομοιογένεια και έχουμε ουσιαστικά δύο προσθήκες, αν βάλεις και τον Πάτρικ είναι τρεις, αλλά αυτός ξέρει τη νοοτροπία της ομάδας. Θα είναι όμως πολύ πιο δύσκολη η Ευρωλίγκα από άλλες φορές. Γιατί είναι πρωτάθλημα, παίζουν όλοι με όλους και θα φτάσει στην κορυφή ο καλύτερος».

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :