Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2016

ΜΕ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΓΙΑΝΝΙΩΤΑ... ΕΥΚΟΛΑ Ο ΑΠΟΕΛ


Τη δεύτερη νίκη του στο κυπριακό πρωτάθλημα πέτυχε ο ΑΠΟΕΛ, ο οποίος επικράτησε εκτός έδρας της Νέας Σαλαμίνας με 0-4.

Η ομάδα της Λευκωσίας, η οποία βρίσκεται στον όμιλο του Ολυμπιακού στο Europa League, ανέβασε στροφές στο δεύτερο ημίχρονο και έφτασε σε μια πολύ εύκολη νίκη.

Μεγάλο μερίδιο στη νίκη του ΑΠΟΕΛ είχε ο Γιάννης Γιαννιώτας, ο οποίος έφτιαξε το πρώτο γκολ, ενώ από τα πόδια του ξεκίνησε και το δεύτερο τέρμα. Δύο γκολ για τους «γαλαζοκίτρινους» πέτυχε ο Σωτηρίου, ενώ από ένα σκόραραν οι Ντε Καμάγκρο και Εφραίμ.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν από την αρχή του αγώνα το μεγάλο φαβορί για τη νίκη και το απέδειξαν και μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Οι παίκτες του Τόμας Κρίστιανσεν ήταν ανώτεροι και κυριάρχησαν στο χορτάρι.

Το σκορ άνοιξε στο 28ο λεπτό ο Σωτηρίου, μετά από εκτέλεση φάουλ του Γιαννιώτα. Η κυριαρχία του ΑΠΟΕΛ συνεχίστηκε και στο δεύτερο ημίχρονο και στο 78’ η ομάδα της Λευκωσίας διπλασίασε τα τέρματά της και πάλι με τον Σωτηρίου. Στο 84’ ο Ντε Καμάγκρο έκανε το 3-0, ενώ το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Εφραίμ στο 90'.

Οι συνθέσεις:

Νέα Σαλαμίνα: Βεσελόφσκι, Άντονιτς, Κούσουλος, Τσαμπούρης, Τσίνα, Nεάγκου, Σκοπελίτης, Μαάτσι, Αμπελάιρας, Κωνσταντίνου, Μακρίεφ.

ΑΠΟΕΛ: Βάτερμαν, Μιλάνοφ, Αστίθ, Καρλάο, Λάγο, Μοράις, Ορλάντι , Βινίσιους, Γιαννιώτας, Βάντερ , Σωτηρίου.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :