Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2016

ΝΟΚ ΑΟΥΤ ΓΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ Ο ΒΑΡΓΚΑΣ... ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΑΜΦΙΒΟΛΟΣ ΚΑΙ Ο ΑΛΜΕΪΔΑ


Τρεις με τέσσερις εβδομάδες εκτός δράσης ο Ρόναλντ Βάργκας για την ΑΕΚ λόγω της θλάσης στον προσαγωγό που υπέστη στο ματς με τον Ηρακλή, κάτι που σημαίνει ότι χάνει το ματς με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη.

Ο Βάργκας είναι πλέον δεδομένο πως δεν θα προλάβει το ματς με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο μετά τον τραυματισμό του κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης με τον Ηρακλή που (όπως εξήγησε ο τεχνικός της Ένωσης) υποχρέωσε τον Τιμούρ Κετσπάγια να τον αντικαταστήσει.

Ο Βενεζουελάνος ποδοσφαιριστής υπέστη (κατ' αρχήν) κάκωση στον προσαγωγό σε μία φάση στη διάρκεια του Κυριακάτικου ματς όταν και πίεσε (και πιέστηκε από τον προσωπικό του αντίπαλο) για να βγάλει μία καλή κάθετη πάσα στο πρώτο 45λεπτο με αποτέλεσμα τον τραυματισμό που ακολούθησε και ο οποίος ήταν αρκετά σοβαρός, όπως αποδείχθηκε.

Για να διαπιστωθεί το μέγεθος της ζημιάς του παίκτη της ΑΕΚ υποβλήθηκε (όπως συνήθως συμβαίνει σ' αυτές τις περιπτώσεις) σε απεικονιστικό έλεγχο όπου επιβεβαιώθηκαν τα κακά νέα για τον Βάργκας και την ΑΕΚ, ενόψει Ολυμπιακού: θλάση Β' βαθμού και ταυτόχρονα απουσία τριών έως και τεσσάρων εβδομάδων από την αγωνιστική δράση. Νοκ άουτ δηλαδή για το ματς με τον Ολυμπιακό αλλά και για αυτό που ακολουθεί της διακοπής με την Λάρισα (ίσως και με Πανιώνιο και ΠΑΟΚ).

Στην απουσία του Βάργκας προστίθεται και το γεγονός ότι η συμμετοχή του Ούγκο Αλμέιδα (που δεν προπονήθηκε ούτε σήμερα) είναι για την ώρα εξαιρετικά αμφίβολη με τις πιθανότητες να μην είναι υπέρ της παρουσίας του στο ματς με τους ερυθρόλευκους.
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :