Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2016

ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΦΗΜΕΣ ΓΙΑ ΤΟ... «ΚΟΨΙΜΟ» ΠΑΡΝΤΟ!


Μία τεράστια... έκπληξη επιφύλασσε ο Μπέντο για την ευρωπαϊκή λίστα τού Ολυμπιακού, καθώς, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει, αποφάσισε να αφήσει εκτός τον Πάρντο, θυμίζοντας την αντίστοιχη περσινή επιλογή του Μάρκο Σίλβα με τον... Ντουρμάζ.

Κόντρα, λοιπόν, σε όλες τις εκτιμήσεις που κυκλοφόρησαν στον Τύπο, ο Πορτογάλος τεχνικός έκοψε έναν θεωρητικά βασικό εξτρέμ, ο οποίος σίγουρα θεωρείται πιο... αξιόπιστος από τον Σεμπά που βρίσκεται κανονικά στη λίστα.

Ο Κολομβιανός εξτρέμ φαίνεται να μη χωράει στα πλάνα του προπονητή του, καθώς για τα άκρα υπολογίζει ήδη τους Ελιουνούσι, Μάριν, ενώ υπό προϋποθέσεις μπορούν να παίξουν σε αυτές τις θέσεις και οι Τσόρι, Φορτούνης και Ιντέγε.

Ωστόσο, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες που επικαλείται σε δημοσίευμά του το SportDog, η υπόθεση του Πάρντο δεν είναι τόσο απλή και δεν αφορά μόνο το αγωνιστικό κομμάτι, μιας και ο αποκλεισμός-έκπληξη του συγκεκριμένου παίκτη οφείλεται στο -πολύ σοβαρό- ενδεχόμενο πώλησής του!

Μάλιστα, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, από το Λιμάνι λέγεται ότι περιμένουν συγκεκριμένη πρόταση από το Μεξικό, η οποία θα πρέπει να φτάνει τα 4,5 εκατομμύρια ευρώ για να γίνει δεκτή, όσα δηλαδή δαπάνησαν για να τον αποκτήσουν από την Μπράγκα. Άλλωστε, ο Ολυμπιακός μόλις χθες απέρριψε πρόταση από την Τράμπζονσπορ που έφτανε τα 4 εκατομμύρια ευρώ.

Εκτός από τον Πάρντο, έκπληξη προκάλεσε και η επιλογή να μείνει εκτός λίστας ο Πασιένσια, που ήρθε στο Λιμάνι ως προσωπική επιλογή του Μπέντο. Προφανώς, ο Πορτογάλος έκρινε ότι ο μικρός δε χρειάζεται για τρίτος φορ στα ματς της Ευρώπης, υπολογίζοντας για εκεί και τον Σεμπά, ενώ ήδη υπάρχουν τα βαριά ονόματα των Ιντέγε και Καρντόσο.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :