Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2016

ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΡΥΛΟ... ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ!


Ακόμα μια διάκριση για τον Ολυμπιακό και τη διοίκησή του, καθώς, όπως παρουσιάζει το "gavros.gr", στην εβδομαδιαία του δημοσίευση, το διεθνές κέντρο μελετών για τον αθλητισμό, CIES (ανεξάρτητο κέντρο μελέτης που βρίσκεται στο Νεσατέλ της Ελβετίας και δημιουργήθηκε το 1995 ως κοινοπραξία μεταξύ της FIFA και του πανεπιστημίου της πόλης), ανέδειξε μεταξύ των κορυφαίων τόσο την ομάδα όσο και τους παράγοντές της, σχετικά με τα έσοδα από μεταγραφές από το 2010 έως το 2016.

Καθώς, ο Θρύλος είναι στην 84η θέση με τα περισσότερα έσοδα (63 εκατ. ευρώ - από μεταγραφές), παγκοσμίως. Όχι μόνο στην Ευρώπη δηλαδή, αλλά σε ολόκληρο τον κόσμο. Μάλιστα, ο Ολυμπιακός αποτελεί την πρώτη ελληνική ομάδα και σε αυτόν τον τομέα και τη μόνη στην πρώτη 100άδα, κάτι που δείχνει πως οι παράγοντές του είναι άριστοι στην οργάνωση και στη διαχείριση, ενώ γνωρίζουν πώς να έχουν τον Ολυμπιακό πάντα πρώτο.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :