Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2016

«ΠΟΛΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ Ο ΜΠΙΡΤΣ... ΕΛΕΙΠΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ Ο ΓΚΡΙΝ»


Ο προπονητής του Λαυρίου, Χρήστος Σερέλης, σκιαγραφεί στο SDNA το πώς οι Κεμ Μπιρτς κι Ερικ Γκριν εντάσσονται στον σταθερό κορμό του Ολυμπιακού.

Πιο αναλυτικά...

Ο Ολυμπιακός το απόγευμα της Κυριακής (11/9) υποδέχθηκε το Λαύριο στο ΣΕΦ κι έφτασε με άνεση στη νίκη με 90-58, καθώς επέβαλλε τον ρυθμό του στο παρκέ παρότι οι Γιώργος Πρίντεζης, Ματ Λοτζέσκι και Πάτρικ Γιανγκ είδαν από την άκρη του πάγκο την δεύτερη φιλική αναμέτρηση της ομάδας τους.

Ο Δημήτρης Αγραβάνης (20π.) ήταν ο πρώτος σκόρερ του Ολυμπιακού, ενώ εντυπωσιακός ήταν ο... διπλός Κεμ Μπιρτς. Ο 24χρνος Καναδός σέντερ σημείωσε 17 πόντους, μάζεψε 12 ριμπάουντ, έκανε 1 τάπα, έκλεψε 3 μπάλες κι έδωσε 2 έτοιμα καλάθια στους συμπαίκτες του, ενώ πολύ καλά δείγματα γραφής έδειξε για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι και ο Ερικ Γκριν (10π., 4ρ., 5ασ., 2κλ.).

Ο προπονητής του Λαυρίου, Χρήστος Σερέλης, κατέθεσε την άποψή του για τους δύο νεοφερμένους στον Πειραιά παίκτες, αλλά και για τον Ολυμπιακό της νέας αγωνιστικής περιόδου.

«Ο Ολυμπιακός παρουσιάστηκε όπως τον περίμενα. Δεν έχει αλλάξει πολύ σε σύγκριση με την περσινή σεζόν, καθώς διατήρησε σταθερό τον κορμό του. Ηταν πολύ πιεστικός στην άμυνα, ενώ στην ομάδα του ενέταξε τον Κεμ Μπιρτς και τον Ερικ Γκριν», δήλωσε αρχικά ο Χρήστος Σερέλης, ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε:

«Ο Μπιρτς και ο Γκριν θα βοηθήσουν αρκετά τον Ολυμπιακό. Ο Μπιρτς είναι πολύ αθλητικός, γρήγορος και είναι καλός στις αλλαγές. Δεν είναι ο παίκτης που θα ποστάρει στο «5 εναντίον 5», αλλά είναι γρήγορος και έπειτα από κάποιο κλέψιμο, μπορεί να είναι ο παίκτης που θα τρέξει πρώτος το γήπεδο και θα τελειώσει την φάση στον αιφνιδιασμό. Είναι πολύ αθλητικός παίκτης και συνεργάζεται καλά με τους συμπαίκτες του σε άμυνα κι επίθεση».

O Χρήστος Σερέλης είχε να πει καλά λόγια και για τον Ερικ Γκριν, ο οποίος είναι ένας «πολύ καλός σκόρερ. Διαβάζει σωστά στο παιχνίδι και μπορεί να αγωνιστεί είτε μαζί, είτε χωρίς τον Βασίλη Σπανούλη. Δεν θα έχει πρόβλημα στο να «δέσει» με τους υπόλοιπους γκαρντ του Ολυμπιακού. Είναι ένας παίκτης που δεν είχε πέρσι ο Ολυμπιακός».

Επίσης, ο έμπειρος κόουτς παρατήρησε πως «το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός διατήρησε σταθερό τον κορμό είναι ένα πλεονέκτημα, καθώς με την αλλαγή στην δομή της Εuroleague κάθε αγώνας από την αρχή της σεζόν έχει την σημασία του και οι ήττες μετρούν. Πιστεύω πως αυτό το το γεγονός θα βοηθήσει τον Ολυμπιακό».

Τέλος, δεν γινόταν να μην ζητηθεί από τον Χρήστο Σερέλη να αναφερθεί και στο Λαύριο και στην πορεία προετοιμασίας της ομάδας του. «Είναι νωρίς για συμπεράσματα. Η προετοιμασία μας προχωράει. Σχετικά είμαι ικανοποιημένος. Με τον Ολυμπιακό δώσαμε το τέταρτο φετινό φιλικό μας παιχνίδι και σε σύγκριση με τους προηγούμενους αγώνες κάναμε κάποια πράγματα καλύτερα. Δεν είναι εύκολο, όμως, απέναντι στον Ολυμπιακό να βγάλεις πράγματα στο παρκέ. Θέλουμε να παίξουμε το ίδιο στιλ μπάσκετ με εκείνο που παίξαμε την περσινή σεζόν, να εμφανιστούμε πιο σταθεροί και να κρατηθούμε στην κατηγορία πιο γρήγορα. Προχωράμε βήμα - βήμα», είπε καταλήγοντας ο προπονητής του Λαυρίου.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :