Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2016

ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ Ο ΜΗΤΡΟΓΛΟΥ...


Ο Κώστας Μήτρογλου επιστρέφει στην επίθεση της Μπενφίκα, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα της πορτογαλικής εφημερίδας "A Bola", σημειώνοντας ότι ο διεθνής επιθετικός, ξεπέρασε τον τραυματισμό του από το ματς με την εθνική Ελλάδας και τίθεται στην διάθεση του Ρουί Βιτόρια, για την αναμέτρηση της Δευτέρας με την Μπράγκα.

"Ο Μήτρογλου έχει χάσει τα δύο τελευταία παιχνίδια, με Αρούκα και Μπεσίκτας, αλλά τώρα είναι έτοιμος να ανοίξει? λογαριασμό στα γκολ, " αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα.

Τραυματίας είναι ο Ανδρέας Σάμαρης, που θα χρειαστεί να μείνει εκτός γηπέδων για ένα μήνα, αφού έχει υποστεί διάστρεμμα στην ποδοκνημική, ενώ μεταξύ των άλλων πολλών τραυματιών, που έχει η πρωταθλήτρια Πορτογαλίας, είναι και ο Λιούμπομιρ Φέισα.

Να σημειωθεί ότι πρώτος σκόρερ στο πρωτάθλημα της Πορτογαλίας, μετά από τρεις αγωνιστικές, είναι ο Τάσος Καραμάνος, που αγωνίζεται στην Φειρένσε με τη μορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακό.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :