Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2016

ΒΑΣΙΚΟΣ ΚΑΙ.. ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΤΗΣ ΣΕΡΒΙΑΣ Ο ΜΙΛΙΒΟΓΕΒΙΤΣ


Μια ακόμα εμφάνιση με τη φανέλα της εθνικής του ομάδας έκανε ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς, ο οποίος ξεκίνησε στην βασική εντεκάδα της Σερβίας στον αγώνα με την Ιρλανδία για την προκριματική φάση του Μουντιάλ.

Ο μέσος του Ολυμπιακού, ο οποίος αγωνίστηκε σε όλο το 90άλεπτο, πάντως δεν... χάρηκε στο τέλος, καθώς το ματς ήρθε ισόπαλο 2-2. Οι Σέρβοι αν και έκαναν την ολική ανατροπή και προηγήθηκαν με 2-1, είδαν τους Ιρλανδούς να σκοράρουν στο 80’ και να τους κλέβουν μέσα από τα χέρια τους το τρίποντο της νίκης.

Τα γκολ για τους γηπεδούχους πέτυχαν οι Κόστιτς (62’) και Τάντιτς (69’), ενώ για τους φιλοξενούμενους σκόραραν οι Χέντρικ (3’) και Μέρφι (80’).

Μετά το πέρας της πρώτης αγωνιστικής, Σερβία και Ιρλανδία έχουν από έναν βαθμό, ενώ στην κορυφή του ομίλου βρίσκονται οι Ουαλία και Αυστρία, οι οποίες έχουν από 3 βαθμούς.



Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :