Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2016

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΙΟ... ΓΥΜΝΑΣΜΕΝΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΑΝ ΚΑΙ ΝΕΟΦΕΡΜΕΝΟΣ!


Υπάρχει ένας νεοφερμένος παίκτης του Ολυμπιακού, που πραγματικά έχει σπάσει όλα τα κοντέρ στις μετρήσεις και έχει... τρελάνει άπαντες στο Ρέντη με τις επιδόσεις του.

Ο λόγος για τον Ταρίκ Ελιουνούσι, ο οποίος σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία, είναι αυτή τη στιγμή ο πιο... γυμνασμένος παίκτης τού Ολυμπιακού και μάλιστα με διαφορά.

Οι σχετικοί δείκτες τού Νορβηγού άσου στα εργομετρικά και ισομετρικά τεστ ήταν οι ανώτεροι από κάθε άλλο συμπαίκτη του, γεγονός που... ξάφνιασε τους πάντες στο Λιμάνι.

Αν και ο παίκτης ενσωματώθηκε πριν λίγες μέρες στο ρόστερ των ερυθρόλευκων, είναι 100% έτοιμος από πλευράς φυσικής κατάστασης και μόνο τυχαίο δεν είναι το γεγονός ότι ο Μπέντο τον χρησιμοποίησε σε όλη τη διάρκεια τού τελευταίου φιλικού με τον Λεβαδειακό, αν και έκανε το ντεμπούτο του.

Ο Πορτογάλος τεχνικός είναι ενθουσιασμένος με τον διεθνή Νορβηγό και σκέφτεται πολύ σοβαρά να του δώσει φανέλα βασικού στα πρώτα επίσημα παιχνίδια του Ολυμπιακού από τη στιγμή που δείχνει τόσο δυνατός. Το μόνο που απομένει για τον Ταρίκ Ελιουνούσι είναι να μάθει τους συμπαίκτες του και να κατανοήσει το σύστημα του προπονητή του.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :