Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2016

ΕΓΡΑΨΕ... ΙΣΤΟΡΙΑ Ο ΡΟΥΝΕΪ!


Πλώρη για να γίνει ο... ρέκορντμαν της Εθνικής Αγγλίας έχει βάλει ο Γουέιν Ρούνεϊ.

Ο αρχηγός των «λιονταριών» με τη συμμετοχή του κόντρα στη Σλοβακία ξεπέρασε τον Μπέκαμ και... κηνυγάει τον πρωτοπόρο Σίλτον.

Ο Ρούνεϊ γράφει... ιστορία, αφού ο αρχηγός των «λιονταριών» με τη συμμετοχή ως βασικός στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Σλοβακία για τα προκριμματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, ξεπέρασε τον Ντέιβιντ Μπέκαμ στη λίστα με τις συμμετοχές με το εθνόσημο στο στήθος.

Συγκεκριμένα, Ρούνεϊ και Μπέκαμ βρίσκονταν στη δεύτερη θέση με 115 συμμετοχές, αλλά ο ποδοσφαιριστής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τον ξεπέρασε και πλέον βρίσκεται στο… κηνύγι της πρωτιάς!

Στην κορυφή, λοιπόν, βρίσκεται ο παλαίμαχος τερματοφύλακας, Πίτερ Σίλτον, με 125! Ωστόσο, εφόσον ο Ρούνεϊ αγωνιστεί και στα υπόλοιπα εννιά παιχνίδια των προκριμματικών, θα καταφέρει να... πιάσει στην κορυφή τον Σίλτον.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :