Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2016

ΣΕΡΕΛΗΣ ΓΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΑΙ... ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΜΕ ΠΑΟ


Ο άνθρωπος που αντιμετώπισε ήδη Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό μιλάει στο sportfm.gr. Ο προπονητής του Λαυρίου, Χρήστος Σερέλης, αναλύει τους «αιώνιους» αλλά και τη δική του ομάδα.

Τα νέα ρόστερ του Παναθηναϊκού Superfoods και του Ολυμπιακού, είχε την ευκαιρία να δει από κοντά σε φιλικά προετοιμασίας ο προπονητής του Λαυρίου, Χρήστος Σερέλης.

Μέσα από τις δύο αυτές δυνατές αναμετρήσεις, ο για 14η συνεχή χρονιά τεχνικός του Λαυρίου έβγαλε χρήσιμα συμπεράσματα, τόσο για τις «κουκουβάγιες», όσο και για τους δύο «αιώνιους» και ανέλυσε στις δηλώσεις του τι θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε στη φετινή Basket League, αλλά και στο ντέρμπι που θα γίνει μόλις τη 2η αγωνιστική.

Επίσης, ο κ. Σερέλης αναφέρθηκε στην πρεμιέρα της ομάδας του με την Κύμη και το Κύπελλο Ελλάδος, αλλά και στην απόφαση να μειωθούν οι ομάδες των πλέι οφ από οχτώ σε έξι, στη φετινή Α1.

Τέλος, σχολίασε το θέμα του γηπέδου που υπήρχε με τον Δήμο Λαυρεωτικής και απένειμε τα εύσημα στον κόσμο του Λαυρίου, καθώς ο σύλλογος τιμήθηκε προσφάτως με το Βραβείο Ήθους.

Μεταξύ άλλων είπε:

Για τις φετινές ομάδες του Παναθηναϊκού Superfoods και του Ολυμπιακού: «Ο Παναθηναϊκός Superfoods είναι πολύ πιο αθλητικός και καλύτερος από πέρσι. Είναι πολύ καλός στα περιφερειακά σουτ και φαίνεται ότι θα μπορεί να απειλεί περισσότερο από όλες τις θέσεις περιφερειακά. Και τα λέω αυτά για τον Παναθηναϊκό Superfoods, γιατί αυτός έχει τις μεγαλύτερες διαφορές σε σχέση με πέρσι, έχει βελτιωθεί πάρα πολύ.

Ο Ολυμπιακός ήταν θεωρώ πολύ δυνατός και πέρσι και παραμένει σταθερά δυνατός. Η πίεση που έχει στην μπάλα, η αμυντική του φιλοσοφία, η επιθετική, οι παίκτες που έχει βάλει μέσα στο γήπεδο είναι πολύ αθλητικοί και καινούριοι, όπως ο Μπιρτς, δηλαδή, ήταν πάρα πολύ καλός. Νομίζω θα είναι πολύ αμφίρροπο εκείνο το παιχνίδι (2η αγωνιστική στην Basket League).

Βέβαια, επειδή είναι αρχή ακόμα, κανείς δεν ξέρει πως θα παραταχθούν οι ομάδες. Απλά, ο Παναθηναϊκός Superfoods θα παίξει με τέσσερις ξένους στο πρώτο παιχνίδι, οπότε σίγουρα θα είναι αποδυναμωμένος σε σχέση με αυτό που θα παρουσιάσει μετά, στο δεύτερο γύρο. Θεωρώ ότι θα έχει ένα μικρό πλεονέκτημα ο Ολυμπιακός, έχει κάνει λιγότερες αλλαγές στο ρόστερ και θα είναι πιο δυναμικός».


Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :