Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2016

ΝΙΚΗ... ΞΕΧΩΡΙΣΤΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΜΠΕΝΤΟ! (ΡΗΟΤΟ)


Η νίκη του Ολυμπιακού επί της Βέροιας με 6-1 έχει... ξεχωριστή σημασία για τον Πάουλο Μπέντο, καθώς ήταν η μεγαλύτερη -σε εύρος- στην καριέρα του, όπως παρουσιάζει σε δημοσίευμά του το "sport24.gr".

Πιο αναλυτικά...

Ο Ολυμπιακός άρχισε με το δεξί τις υποχρεώσεις του στο νέο πρωτάθλημα, επικρατώντας με το εμφατικό 6-1 της Βέροιας. Οι ερυθρόλευκοι μετά το 25ο λεπτό ήταν ασταμάτητοι, φτάνοντας σε μία εύκολη επικράτηση και στέλνοντας μήνυμα εν' όψει της συνέχειας, παρά το γεγονός πως η δυναμικότητα του αντιπάλου δεν βοηθάει προκειμένου να εξαχθούν χρήσιμα συμπεράσματα.

Παρ' όλα αυτά, ο αγώνας είχε ξεχωριστή σημασία για τον προπονητή των ερυθρόλευκων, Πάουλο Μπέντο. Ο λόγος; Αυτή ήταν η μεγαλύτερη -σε εύρος- νίκη στην καριέρα του Πορτογάλου τεχνικού.

Η προηγούμενη ήταν το 5-0 απέναντι στο Λουξεμβούργο σε διεθνές φιλικό τον Αύγουστο του 2011, όταν ήταν Ομοσπονδιακός τεχνικός της Πορτογαλίας.

Μάλιστα, επί εποχής Μπέντο, η Πορτογαλία είχε σημειώσει και έξι γκολ στο παιχνίδι με τη Βοσνία & Ερζεγοβίνη για τα πλέι οφ του Euro 2012, όμως οι Βόσνιοι είχαν πετύχει δύο.


Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :