Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2016

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ... ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ Ο ΑΠΟΕΛ


Στο κυπριακό πρωτάθλημα επιστρέφει ο ΑΠΟΕΛ μετά τη νίκη επί της Αστάνα στην πρώτη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League.

Η ομάδα του Τόμας Κρίστιανσεν, στην οποία αγωνίζεται και ο Γιάννης Γιαννιώτας ως δανεικός από τον Ολυμπιακό, θα υποδεχθεί την Κυριακή στις 18:00 την Αναγέννηση Δερύνειας στο ΓΣΠ για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Ο ΑΠΟΕΛ μέχρι στιγμής έχει δώσει δύο παιχνίδια, καθώς είχε αναβληθεί το ματς της πρεμιέρας με την Ανόρθωση, και έχει πετύχει ισάριθμες νίκες. Η ομάδα της Λευκωσίας έχει νίκησε με 3-0 τον Ερμή Αραδίππου και 0-4 τη Νέα Σαλαμίνα.

Ο προσεχής αντίπαλος του Ολυμπιακού βρίσκεται στην τρίτη θέση έχοντας 6 βαθμούς και έναν αγώνα λιγότερο από τον Απόλλωνα Λεμεσου και την ΑΕ Λεμεσού που έχουν από 7 πόντους.

Να θυμίσουμε ότι το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο "Γ. Καραϊσκάκης" για την δεύτερη αγωνιστική της φάσης των ομίλων είναι προγραμματισμένο για την Πέμπτη (29/09).

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :