Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2016

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΠΟΕΛ!


Έτοιμος ο Ολυμπιακός για την αυριανή «μάχη» της δεύτερης αγωνιστικής του UEFA Europa League!

Από το πρωί της Τετάρτης και έχοντας πλέον πραγματοποιήσει και την τελευταία του προπόνηση, πριν την αυριανή «μάχη» με τον ΑΠΟΕΛ, ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον εν λόγω αγώνα. Αγωνιστικά προβλήματα δεν παρουσιάστηκαν, ενώ κανονικά γυμνάστηκε και ο Ντε Λα Μπέγια. Εκτός έμειναν οι γνωστοί Ρέτσος, Τσιμίκας και Ελαμπντελαουί, καθώς και οι Ανδρούτσος, Μπουχαλάκης, Μανθάτης, Χουτεσιώτης, Πασιένσια, Πάρντο, Σιόβας, Βούρος, Ζντιέλαρ.

Αναλυτικά η αποστολή: Μποτία, Καμπιάσο, Καρντόσο, Ντα Κόστα, Ντε Λα Μπέγια, Ντομίνγκεζ, Ελιουνούσι, Φιγκέιρας, Φορτούνης, Ιντέγε, Καπίνο, Λεάλι, Μάριν, Μάρτινς, Μιλιβόγεβιτς, Ρομαό, Σεμπά, Βιάνα.

** Οι ποδοσφαιριστές που έμειναν εκτός θα συνεχίσουν αύριο Πέμπτη με προπόνηση το πρωί και οι τραυματίες θα κάνουν τα προγράμματα αποκατάστασής τους.

Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :