Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2016

ΝΤΕ ΚΑΜΑΡΓΚΟ : ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΟΜΙΛΟ


Το τρίτο του γκολ σε ισάριθμα παιχνίδια πέτυχε ο Ιγκόρ Ντε Καμάργκο κόντρα στην Αναγέννηση Δερύνειας για λογαριασμό του ΑΠΟΕΛ.

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός ήταν για μία ακόμη φορά ο πρωταγωνιστής, όχι μόνο επειδή άνοιξε το σκορ έναντι της κλειστής άμυνας των αντιπάλων αλλά και για τη συνολική του εικόνα μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Ο έμπειρος επιθετικός αντικαταστάθηκε στο 72ο λεπτό από τον Σωτηρίου και αποθεώθηκε από τους «γαλαζοκίτρινους» οπαδούς που βρέθηκαν στο ΓΣΠ.

Μετά τη λήξη της αναμέτρησης ο Ντε Καμάργκο παραχώρησε δηλώσεις και μίλησε μεταξύ άλλων για τη συνέχεια του ΑΠΟΕΛ στο Europa League (βρίσκεται στον ίδιο όμιλο με τον Ολυμπιακό και είναι ο επερχόμενος αντίπαλος των ερυθρόλευκων).

Πιο συγκεκριμένα τόνισε:

Για τα τρία γκολ σε τρία παιχνίδια και το ότι είναι «καυτός»: «Θα μπορούσαμε σήμερα να κάνουμε και κάτι παραπάνω. Όχι μόνο εγώ αλλά και η υπόλοιπη ομάδα πάμε πολύ καλά, το σημαντικό όμως είναι να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό».

Για το ντέρμπι με την Ανόρθωση: «Έχω ακούσει πολλά γι’ αυτό το παιχνίδι. Θα προσπαθήσουμε να βελτιώσουμε κάποια πράγματα ενόψει αυτού του αγώνα προκειμένου να φύγουμε από την Λάρνακα με τους τρεις βαθμούς της νίκης».

Αν πιστεύει ότι η ομάδα μπορεί να προκριθεί από τον όμιλο του Europa League: «Πιστεύω πως μπορούμε να περάσουμε στον επόμενo γύρο. Έχουμε μια πολύ καλή ομάδα, πρέπει όμως να συνεχίσουμε την δουλειά, οργανωμένα. Πιστεύω ότι μπορούμε να κάνουμε την διαφορά στον όμιλο».

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :