Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2016

ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΝΑΟ... ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΟΝΤΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ!


Την... περιπέτειά του στο νέο πρωτάθλημα ξεκινάει απόψε ο Ολυμπιακός, ο οποίος υποδέχεται τη Βέροια στο "Γ. Καραϊσκάκης" (20:30, NS1).

Οι ερυθρόλευκοι με τη βοήθεια του κόσμου τους, που αναμένεται να δώσει δυναμικό «παρών» στο "Ναό" θέλουν να ξεκινήσουν με το δεξί τη νέα σεζόν, βάζοντας... πλώρη για την κατάκτηση του 7ου σερί και 44ου συνολικά πρωταθλήματος.

Ο Ολυμπιακός για μία ακόμα χρονιά είναι το φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου και όσο και αν τον πολεμούν με κάθε μέσο οι πολέμιοί του, τόσο περισσότερο πεισμώνουν τη διοίκηση και τον κόσμο του, ο οποίος ετοιμάζεται να δώσει ηχηρή απάντηση προς πάσα κατεύθυνση.

Ο κόσμος του Ολυμπιακού θα γεμίσει απόψε το Καραϊσκάκη και θα αποδείξει σε όλους ότι έκαναν μεγάλο λάθος που τόλμησαν να τα βάλουν με τον μεγαλύτερο σύλλογο και λαοφιλέστερο της Ελλάδας και τον Πρόεδρό του, Βαγγέλη Μαρινάκη.

Το μόνο που κατάφεραν τελικά όλοι αυτοί ήταν να ενώσουν τον κόσμο του Ολυμπιακού που πλέον βάζει στις άκρες τις όποιες διαφωνίες για μεταγραφικό σχεδιασμό και άλλα τέτοια και κοιτάει μπροστά για το... 44ο! 

Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :