Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2016

ΓΙ'ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΠΑΙΞΑΝ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗ ΓΑΛΑΤΑ... ΓΙΑΝΓΚ, ΑΘΗΝΑΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΛΙΟΠΟΥΛΟΣ


Ένα ακόμα φιλικό στη φετινή προετοιμασία έδωσε το απόγευμα της Πέμπτης ο Ολυμπιακός, ο οποίος αντιμετώπισε την Γαλατάσαραϊ στο ΔΑΚ Γλυφάδας.

Στον αγώνα με την τουρκική ομάδα ωστόσο δεν αγωνίστηκαν οι Πάτρικ Γιανγκ, Γιάννης Αθηναίου και Βασίλης Τολιόπουλος. Ο Αμερικανός σέντερ δεν είναι ακόμα έτοιμος για να αγωνιστεί σε συνεχόμενα παιχνίδια και ο Γιάννης Σφαιρόπουλος προτίμησε να τον ξεκουράσει.

Ο Αθηναίου από την άλλη, την Πέμπτη υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία και παρόλο που τα αποτέλεσμα έδειξαν ότι δεν έχει κάτι σημαντικό, δεν υπήρχε κανένας απολύτως λόγος να πιέσει το πόδι του. Οσον αφορά στον Βασίλη Τολιόπουλο, ο νεαρός γκαρντ είχε στομαχικές διαταραχές, όπως σας έχουμε ενημερώσει.

Οι ερυθρόλευκοι έχουν στρέψει πλέον το βλέμμα τους στο επόμενο φιλικό και πάλι με την Γαλατά, το οποίο είναι προγραμματισμένο για το ερχόμενο Σάββατο (01/10). Ο αγώνας θα γίνει και πάλι στο ΔΑΚ Γλυφάδας και θα ξεκινήσει στις 17:00.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :