Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2016

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΓΙΑ ΤΣΣΚΑ!


Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας ανακοίνωσε την απόκτηση του Τζεφ Έιρς, δυναμώνοντας ακόμα περισσότερο το ρόστερ της ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν.

Η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη ενίσχυσε σημαντικά την Front Line της, αποκτώντας τον 29χρονο σέντερ, ο οποίος θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στην καριέρα του στην Ευρώπη.

Ο Έιρς πέρασε το μεγαλύτερο μέρος της περσινής σεζόν στο NBDL, όπου με τους Λος Άντζελες Ντιφέντερς μέτρησε 16,2 πόντους, 9,5 ριμπάουντ και 2,2 ασίστ μέσο όρο. Στο τέλος της σεζόν 2015/2016 αγωνίστηκε και στους Λος Άντζελες Κλίπερς, ενώ στον «μαγικό κόσμο» έχει αγωνιστεί επίσης σε Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς, Ιντιάνα Πέισερς και Σαν Αντόνιο Σπερς.

Ο Δημήτρης Ιτούδης τόνισε για την απόκτηση του Έιρς: «O Τζεφ είναι ένας αθλητικός ψηλός, που μπορεί να τελειώσει ιδανικά το πικ εν ρολ, να τρέξει στο παρκέ και έχει σπουδαία εμπειρία από το ΝΒΑ, παίζοντας σε ομάδες όπως οι Σαν Αντόνιο Σπερς και οι Λος Άντζελες Κλίπερς. Είναι σε καλή κατάσταση και ανυπομονούμε να τον προσθέσουμε στην ομάδα μας. Πρέπει να μάθει γρήγορα τα συστήματά μας όμως τόσο οι προπονητές και οι παίκτες είναι έτοιμοι να τον βοηθήσουν όσο πιο σύντομα γίνεται».

Από την πλευρά του, ο 29χρονος σέντερ τόνισε: «Πιστεύω πως είναι μία ιδανική κατάσταση για εμένα και η κατάλληλη στιγμή για να έρθω στην Ευρώπη. Έχω την ευκαιρία να παίξω για μία σπουδαία ομάδα και έναν σπουδαίο οργανισμό, όπως η ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Ανυπομονώ να έρθω και να δείξω τον καλύτερό μου εαυτό στην ΤΣΣΚΑ και στην Euroleague. Ξέρω πολλούς παίκτες εκεί και πιστεύω πως μπορώ να ταιριάξω στο ευρωπαϊκό μπάσκετ».

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :