Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2016

ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΧΩΡΙΣ ΓΙΑΝΓΚ... ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΣΙΓΙΑΚΑ Ο ΘΡΥΛΟΣ


Το τέταρτο φιλικό του στη φετινή προετοιμασία θα δώσει σήμερα το απόγευμα ο Ολυμπιακός.

Οι παίκτες του Γιάννη Σφαιρόπουλου θα υποδεχθούν στις 18:00 την τουρκική ομάδα στο κεκλεισμένων των θυρών ΣΕΦ και ο τεχνικός του Θρύλου θα έχει την ευκαιρία να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα.

Ο Ολυμπιακός μέχρι στιγμής έχει δώσει τρία φιλικά κόντρα σε Απόλλωνα Πατρών, Λαύριο και Αρη και τα πρώτα δείγματα ήταν... άκρως ενθαρρυντικά. Οι ερυθρόλευκοι δουλεύουν σκληρά στις προπονήσεις και οι κόποι τους αποδίδουν καρπούς.

Η νέα χρονιά θα είναι ιδιαίτερα δύσκολη, καθώς η ομάδα θα πρέπει να δώσει συνεχόμενα και δύσκολα παιχνίδια σε Ελλάδα και Ευρωλίγκα. Γι’ αυτό και οι πρωταθλητές εκτός από την τακτική δουλεύουν πολύ και στο θέμα της φυσικής κατάστασης.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Γιάννης Σφαιρόπουλος στον αγώνα με την τουρκική ομάδα θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, πλην -για άλλη μια φορά- του Πάτρικ Γιανγκ, ο οποίος δεν είναι ακόμα 100% έτοιμος. Ο Αμερικανός σέντερ αναμένεται να πάρει λεπτά συμμετοχής στο τουρνουά που θα διεξαχθεί στο Ηράκλειο της Κρήτης, όπως έχουμε αναφέρει.

Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :