Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2016

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Ο... Φ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ!


Οι Σχολές ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού λειτουργούν σχεδόν σε όλη την Ελλάδα και μία νέα δημιουργείται στην Κομοτηνή από τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή του Πανθρακικού, Φώτη Κωνσταντινίδη.

Μάλιστα ο ίδιος μίλησε γι’ αυτή τη νέα αρχή και την οργάνωση που υπάρχει από τους ερυθρόλευκους, δηλώνοντας εντυπωσιασμένος.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Ήταν κάτι που το ήθελα, όχι για λόγους προσωπικής προβολής ή οικονομικών απολαβών, αλλά αγάπης για το άθλημα και τους νεαρούς στην ηλικία αθλητές»

Όλες μου τις προσωπικές φιλοδοξίες στο ποδόσφαιρο ευτύχησα να τις ζήσω ως ποδοσφαιριστής, αυτό που τώρα με ενδιαφέρει είναι να σταθώ με σωστό τρόπο στα παιδιά που θέλουν να ασχοληθούν με το ποδόσφαιρο, να τους στηρίξω στην προσπάθειά τους αυτή και να τους περάσω τα σωστά μηνύματα.

Σε τρία πλήρως ανακαινισμένα γήπεδα, ένα πλαστικό και δύο φυσικά, οι μικροί αθλητές θα δέχονται τις οδηγίες των προπονητών τους κατορθώνοντας να μυηθούν στα μυστικά της στρογγυλής θεάς με σοβαρότητα, υπευθυνότητα και χωρίς υπερβολές. Σημαντική είναι η βοήθεια που απορρέει από την συνεργασία με τον Ολυμπιακό.

Πραγματικά έχω εντυπωσιαστεί από τη δουλειά που κάνει αυτή η ομάδα και την οργάνωση που έχει» ενώ πρόσθεσε, ότι η επαφή και η καθοδήγηση με τον Ολυμπιακό θα είναι καθημερινή και στους αθλητές των Ακαδημιών θα δοθεί η ευκαιρία να φιλοξενηθούν στις εγκαταστάσεις του Ρέντη, να ξεναγηθούν στο Μουσείο ή να παρακολουθήσουν, όποτε το επιθυμούν, παιχνίδι του Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκης.

Η πόρτα της οικογένειας του Ολυμπιακού άνοιξε στην Κομοτηνή με κύριο χαρακτηριστικό την αγάπη για το ποδόσφαιρο και πρόσταγμα το Fair Play.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :