Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2016

ΤΙ ΤΡΕΧΕΙ ΜΕ ΡΙΣΒΑΝΗ ΚΑΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ...


Δεδομένο είναι το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για την απόκτηση του Σπύρου Ρισβάνη, με τους ερυθρόλευκους, όπως σας έχουμε ενημερώσει, να παρακολουθούν την περίπτωση του νεαρού αμυντικού.

Γνωστό έγινε χθες το ενδιαφέρον του Θρύλου για την απόκτηση του Σπύρου Ρισβάνη.

Πληροφορίες που επικαλείται σε δημοσίευμά του το "sport-fm.gr" από την ερυθρόλευκη ΠΑΕ αναφέρουν πως όντως παρακολουθείται ο νεαρός αμυντικός του Πανιωνίου για τον οποίο αναμένεται να γίνει κάποια κίνηση άμεσα (τον Γενάρη) ή πιο μετά (στην θερινή μεταγραφική περίοδο).

Όσον αφορά τη ρήτρα που είχαν υπογράψει οι Νεοσμυρνιώτες με τον Παναθηναϊκό, ότι σε περίπτωση που ο παίκτης πάρει μεταγραφή για τον Ολυμπιακό θα πρέπει να καταβάλουν 1 εκατ. ευρώ στους «πράσινους», αυτή η ρήτρα φαίνεται πως... παύει να υφίσταται από την αρχή του νέου έτους. Όντως υπάρχει ρήτρα αλλά είναι μέχρι τον Δεκέμβριο του 2016.

Οι ερυθρόλευκοι, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, τονίζουν πως ο Ρισβάνης είναι ένας καλός σέντερ μπακ, ένας από τους Έλληνες που ξεχωρίζουν ήδη στο φετινό πρωτάθλημα και δεν κρύβουν την πίστη τους ότι μπορεί να εξελιχθεί σε νέο... «Μανωλά».

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :