Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2016

«ΚΟΛΛΗΣΕ» ΣΤΟ ΜΗΔΕΝ ΣΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ Ο ΑΠΟΕΛ *ΒΙΝΤΕΟ*


Ισόπαλο χωρίς τέρματα (0-0) έληξε το ντέρμπι ανάμεσα στην Ανόρθωση και τον ΑΠΟΕΛ, που διεξήχθη στο «Αντώνιος Παπαδόπουλος» στην Λάρνακα.

Η ομάδα της Λευκωσίας, που βρίσκεται στον όμιλο του Ολυμπιακού στο Europa League, δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη και μοιραία υποχρεώθηκε στο πρώτο στραβοπάτημά της στο φετινό πρωτάθλημα.

Ο Γιαννιώτας, ο οποίος αγωνίζεται ως δανεικός από τον Ολυμπιακό στον ΑΠΟΕΛ, μπήκε ως αλλαγή στο 69’ στη θέση του Εφραίμ, χωρίς να καταφέρει να απειλήσει ιδιαίτερα τον τερματοφύλακα της Ανόθρωσης.

Ανόρθωση: Κόπριβετς, Γκάμπριελ, Καρλίτος (Ρέινα 76') Καμπρέρα (Πελέ 81') Ράγιος, Καλντερόν, Βίκτορ, Αγκιλάρ, Οικονομίδης (Αριστοτέλους 90') Σάντος, Γκονζάλβες.

ΑΠΟΕΛ: Βάτερμαν, Μιλάνοφ, Λάγο, Καρλάο, Αστίθ (Μερκής 46') Μοράις, Βινίσιους, Ορλάντι (Αρτυματάς 85') Εφραίμ (Γιαννιώτας 69') Βάντερ, Σωτηρίου.

Δείτε βίντεο με τα καλύτερα στιγμιότυπα:



Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :