Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2016

ΑΛΛΑΓΗ... ΠΛΕΥΣΗΣ ΓΙΑ ΦΟΡΤΟΥΝΗ!


Στο φιλικό του Ολυμπιακού με τον Απόλλωνα ο Κώστας Φορτούνης άπλωσε στο χορτάρι διάθεση και λίγη από την αδιαμφισβήτητη ποιότητά του και ο Μπέντο σκέφτεται να τον... επαναφέρει στην 18άδα.

Ο διεθνής μέσος έχει χάσει φέτος τη θέση του από το αρχικό σχήμα των ερυθρόλευκων, σίγουρα όχι λόγω ποιότητας. Αυτή εξάλλου είναι δεδομένη. Ο Πάουλο Μπέντο, όπως σας ενημερώσαμε, μετά το ματς με τον Ηρακλή άφησε... υπονοούμενα για την νοοτροπία του και αυτό θέλησε να του περάσει, αφήνοντάς τον στον πάγκο με Βέροια και Γιουνγκ Μπόις, ενώ ο «Φόρτου» δεν μπήκε καν στο αεροπλάνο για την Θεσσαλονίκη.

Στο φιλικό με τον Απόλλωνα, όμως, ο Πορτογάλος τεχνικός είδε τα στοιχεία που θέλει από τον παίκτη του και αυτό φαίνεται ότι... αντιστρέφει το κλίμα που υπάρχει γύρω του.

Ο Φορτούνης είχε μια πολύ καλή πάσα στο πρώτο γκολ του Πασιένσια και γενικά είχε πολύ καλή απόδοση, όπως αναφέραμε. Ο Μπέντο έχει συζητήσει για το θέμα με τους συνεργάτες του αλλά είναι σαφές ότι η τελική απόφαση για το αν θα επιστρέψει στην αποστολή κόντρα στην ΑΕΛ ή όχι θα φανεί μετά το τέλος της αυριανής προπόνησης όπου θα υπάρξει και δίτερμα.

Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :