Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2016

ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΡΟΜΑΟ


Η μεταγραφή του Αλεξίς Ρομαό στον Ολυμπιακό έγινε στο... φινάλε του Αυγούστου και συνέπεσε με αυτήν του Οσκαρ Καρντόσο.

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό ο Παραγουανός επιθετικός ήταν αυτός που συγκέντρωσε πάνω του τα φώτα της δημοσιότητας, αλλά θα πρέπει όμως να σημειωθεί ότι ο Τογκολέζος μέσος, με τη σημαντική καριέρα και στη Μαρσέιγ, έχει δείξει πολύ καλά στοιχεία στις προπονήσεις που έχει κάνει στο Ρέντη.

Μάλιστα ο Πάουλο Μπέντο, έχει εκφραστεί (σε συζητήσεις με τους συνεργάτες του) με πολύ καλά λόγια για την εικόνα που έχει βγάλει ο έμπειρος μεσοαμυντικός των ερυθρόλευκων στις πρώτες του προπονήσεις με τον Ολυμπιακό. Χρήζει επίσης ιδιαίτερης αναφοράς η... πρόβλεψη του Πορτογάλου τεχνικού ότι ο Ρομαό θα εξελιχθεί σε πολύτιμη μονάδα των πρωταθλητών τη νέα αγωνιστική περίοδο που θα βοηθήσει σημαντικά τον Θρύλο με τις ικανότητες και την πείρα του.

Ο Πάουλο Μπέντο δεν κρύβει την ικανοποίησή του βλέποντας τον Ρομαό να προσαρμόζεται πολύ γρήγορα στη νέα του ομάδα και μάλιστα σχεδιάζει την άμεση ενεργοποίησή του.

Ενδεχομένως μάλιστα ο Πάουλο Μπέντο να δώσει χρόνο συμμετοχής στον διεθνή μεσοαμυντικό στην αυριανή αναμέτρηση κόντρα στη Βέροια, έτσι ώστε να μπορεί να τον υπολογίζει και για τον αγώνα της Πέμπτης με τη Γιουνγκ Μπόις για το Γιουρόπα Λιγκ.

Αυτό που είναι δεδομένο έχει να κάνει με τον σημαντικό ρόλο που θα έχει ο Ρομαό στα πλάνα του Πάουλο Μπέντο και ο Τογκολέζος μεσοαμυντικός δείχνει αποφασισμένος να... δικαιώσει με το «καλημέρα» αυτούς που τον εμπιστεύτηκαν.

Ένα ακόμα στοιχείο που δεν πρέπει να περνά απαρατήρητο είναι ότι ο Ρομαό μπορεί να προσφέρει και σαν κεντρικός αμυντικός αν χρειαστεί βοήθεια η ομάδα του στη συγκεκριμένη θέση και αυτό είναι στα υπ' όψιν του προπονητή του Ολυμπιακού.



Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :