Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2016

ΤΟ «ΟΠΛΟ» ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΚΑΙ Η... ΕΥΧΗ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ!


Η ομοιογένεια, λόγω των λίγων προσθηκών που έγιναν το καλοκαίρι, θα είναι το φετινό... «όπλο» του Ολυμπιακού, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Βασίλης Σπανούλης στον ΣΠΟΡ FM 94,6.

Αναλυτικά...

Μία νέα, αλλά άγνωστη και πολύ απαιτητική σεζόν ξεκινά σε λίγες ημέρες για τον Ολυμπιακό, με τον Βασίλη Σπανούλη να δηλώνει πως το «όπλο» φέτος των πρωταθλητών Ελλάδας θα είναι η ομοιογένεια.

Ο αρχηγός των ερυθρόλευκων τόνισε πως είναι ευλογία να δίνεις κάθε εβδομάδα ένα μεγάλο ματς, ενώ τέλος εξέφρασε την ευχή να βρεθεί ξανά στην Κωνσταντινούπολη και στο Final 4 της Ευρωλίγκας.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Βασίλη Σπανούλη:

Για το πόσο διαφορετική είναι η φετινή προετοιμασία, σχετικά με πέρυσι:

«Σίγουρα υπάρχει διαφορετικό πλάνο, το οποίο έχει καταρτίσει το προπονητικό σταφ. Εμείς θέλουμε να είμαστε έτοιμοι αρκετά πιο νωρίς, από όσο έχουμε συνηθίσει σε όλη μας την καριέρα. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι από τον Οκτώβριο. Είναι ένας μαραθώνιος. Κάθε ματς είναι σημαντικό. Αλλά από την άλλη, είναι και ευλογία να παίζεις μεγάλα ματς κάθε εβδομάδα, που είναι σημαντικά, και αυτό σου δίνει κίνητρο και σε κάνει να είσαι σε ετοιμότητα συνέχεια».

Πόσο πιο δύσκολη είναι η αποστολή του Ολυμπιακού, από τη στιγμή που δεν ξέρουν ακόμα πόσο εύκολο θα είναι όλο αυτό στην πράξη (το φορτωμένο πρόγραμμα σε Ελλάδα και Ευρώπη):

«Όλα θα αποδειχθούν στην πορεία. Όταν δεν ξέρεις τι θα συναντήσεις μπροστά σου, καλό είναι να πας βήμα-βήμα, παιχνίδι το παιχνίδι ξεχωριστά, και βλέποντας και κάνοντας».

Πόσο βοηθάει το γεγονός ότι υπάρχει ομοιογένεια στην ομάδα, συν τις τρεις προσθήκες που έχουν γίνει:

«Μας βοηθάει πάρα πολύ αυτό. Είναι πολύ σημαντικό να κρατάς ένα πολύ μεγάλο ποσοστό του κορμού σου. Αξίζουν συγχαρητήρια και στη διοίκηση και στο προπονητικό σταφ γι’ αυτό. Χρειαζόμαστε χρόνο, όπως θα διαπιστώσατε και εσείς από τα φιλικά που δώσαμε τώρα, την Παρασκευή και την Κυριακή στην Κρήτη. Αυτό είναι και το λογικό. Θέλουμε να βελτιώσουμε αρκετά πράγματα. Θα μας πάρει λίγο χρόνο, αλλά ελπίζω όταν ξεκινήσουμε τις επίσημες υποχρεώσεις στην Ελλάδα και την Ευρωλίγκα να είμαστε έτοιμοι».

Πόσο διαφορετικός θα είναι ο ίδιος φέτος, που θα έχει και τον Έρικ Γκριν δίπλα του:

«Εύχομαι να πάνε όλα καλά. Να βοηθήσω και εγώ από την πλευρά μου να πετύχει η ομάδα τους στόχους της. Να είμαι υγιής, όπως και όλοι οι συμπαίκτες μου. Ο καθένας να κάνει καλά το ρόλο του, για να βοηθήσει την ομάδα να κερδίζει».

Αν αποτελεί πρόκληση για τον Ολυμπιακό να πάει ξανά στην Κωνσταντινούπολη, όπου θα γίνει το Final Four, και να το σηκώσει, όπως το 2012:

«Είναι ωραίες αναμνήσεις. Εύχομαι να πάμε ξανά εκεί. Το θέλουμε όλοι πάρα πολύ. Αυτός είναι ο στόχος ενός μεγάλου συλλόγου και κάθε παίκτη ξεχωριστά: Να βρίσκεται στα μεγάλα ραντεβού. Και θα προσπαθήσουμε και με τη δουλειά μας, στις προπονήσεις και στους αγώνες, να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών που υπάρχουν για εμάς».

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :