Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2016

Ο ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΜΕΡΑΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

Με απολογισμό τρεις νίκες και μια ήττα ολοκληρώθηκε η πρώτη ημέρα των πρωταθλημάτων της Α1 Εθνικής κατηγορίας επιτραπέζιας αντισφαίρισης για τα τμήματα Ανδρών και Γυναικών του Ολυμπιακού, όπως αναφέρει το osfp.gr.

Τεράστια ψυχικά αποθέματα η Ματενέ

Η Γαλλίδα αθλήτρια του Ολυμπιακού, Οντρέ Ματενέ, επιδεικνύοντας τεράστια ψυχικά αποθέματα, βρήκε το κουράγιο να αγωνιστεί παρότι το πρωί έχασε τον πατέρα της. Η αθλήτρια του τμήματος επιτραπέζιας αντισφαίρισης του Ολυμπιακού, αποτελεί με τη στάση της υπόδειγμα επαγγελματία αφού χθες ταξίδεψε για να έρθει να αγωνιστεί παρά τις δύσκολες στιγμές που περνούσε καθώς ο πατέρας της βρισκόταν στην εντατική. Για το λόγο αυτό ξέσπασε σε κλάματα μετά τη νίκη της επί της Κατερίνας Τόλιου στην αναμέτρηση με τον Δ.Α.Ο. Ταύρου στην οποία ηττήθηκε ο Ολυμπιακός με 4-1.

Στα υπόλοιπα αποτελέσματα της ημέρας οι Άνδρες επικράτησαν με 4-0 του Άρη Βούλας (αγωνίστηκαν οι Παπαγεωργίου, Σγουρόπουλος, Σταματούρος) και με το ίδιο σκορ της Ορεστιάδας (αγωνίστηκαν οι Ρηνιώτης, Παπαγεωργίου, Σγουρόπουλος). Στο δεύτερο παιχνίδι τους οι Γυναίκες νίκησαν με 4-1 τον Φοίνικα Αγίας Σοφία.

Το πρόγραμμα της Κυριακής

Στην Α1 ανδρών:

Κυριακή (25/9)

Α.Ο. Πεύκης-Ολυμπιακός (10:00)

Στην Α1 γυναικών:

Κυριακή (25/9)

Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.-Πέρα Αθηνών (10:00)

1η & 2η Αγωνιστική Ανδρών & Γυναικών (24/9/2016)
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :