Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2016

Η ΑΤΑΚΑ ΕΛΙΟΥΝΟΥΣΙ ΣΕ ΜΠΕΝΤΟ ΓΙΑ ΝΑ... ΠΑΙΞΕΙ!


Ο Ελιουνούσι μίλησε με τον Μπέντο στην προπόνηση της Τετάρτης και τον διαβεβαίωσε πως είναι σε θέση να παίξει... βασικός.

«Κόουτς βάλε με να παίξω! Μπορώ να αγωνιστώ βασικός και να βοηθήσω», φέρεται να είπε ο Ελιουνούσι προς τον προπονητή του, που είχε ένα τετ α τετ μαζί του στην προπόνηση της Τετάρτης λόγω των ενοχλήσεων που έχει.

Ο Πορτογάλος τεχνικός ήθελε να τον ρωτήσει για την κατάστασή του και την ετοιμότητά του. Ο διεθνής ακραίος έδωσε έτσι την διαβεβαίωσή του αλλά την τελική απόφαση θα την λάβει φυσικά ο Πάουλο Μπέντο.

Στο μεταξύ όμως ο προπονητής του Ολυμπιακού ανάμεσα στις δοκιμές που έκανε έβαλε και τον Βιάνα δίπλα στον Μποτία για το κέντρο της άμυνας.

Σκέφτεται έντονα τον νεαρό Βραζιλιάνο αντί του Ντα Κόστα επειδή είναι πιο γρήγορος. Θεωρεί τον Μποτία τον πιο αξιόπιστο στόπερ που έχει αλλά είναι... βαρύ κορμί. Απέναντι στους γρήγορους επιθετικογενείς παίκτες του ΑΠΟΕΛ έχει στο μυαλό του πως θα χρειαστεί έναν πιο ταχύ σέντερ μπακ.
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :