Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2016

ΑΓΩΝΑ ΔΡΟΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΕΙ... ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ Ο ΜΑΝΤΑΛΟΣ


Σε πετυχημένη χειρουργική επέμβαση στην μύτη υπεβλήθη ο Πέτρος Μάνταλος και πλέον υπάρχει αγωνία στις τάξεις της ΑΕΚ για το αν θα προλάβει το ματς με τον Ολυμπιακό, στο Καραϊσκάκη.

Ο αρχηγός της ΑΕΚ υπεβλήθη σε επέμβαση ανάταξης του ρινικού οστού και παροχέτευσης αιματώματος, μετά το κάταγμα που υπέστη στην μύτη, στην προπόνηση.

Το χειρουργείο έγινε στο Ιατρικό Κέντρο, όλα πήγαν καλά, με τον Μάνταλο να αναμένεται να πάρει εξιτήριο την προσεχή Παρασκευή (23/9). Θεωρείται δεδομένο πως την Δευτέρα δεν θα αγωνιστεί στο ΟΑΚΑ, απέναντι στον Ηρακλή, με τα... βλέμματα να στρέφονται στο ματς της μεθεπόμενης αγωνιστικής με τον Ολυμπιακό, στο Φάληρο, το οποίο είναι προγραμματισμένο για την Κυριακή, 2 Οκτωβρίου.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, ο 25χρονος ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ θα χρειαστεί ξεκούραση 15 ημερών, κάτι που αν επιβεβαιωθεί, σημαίνει ότι θα χάσει το ματς με τους πρωταθλητές Ελλάδας. Πάντως, πιο ασφαλή συμπεράσματα για το διάστημα της αποθεραπείας του θα μπορούν να βγουν το αμέσως επόμενο διάστημα, εν αναμονή και της οριστικής γνωμάτευσης των γιατρών.

Υπάρχει ένας... «αστερίσκος» όσον αφορά πιθανή συμμετοχή του στο «Γ. Καραϊσκάκης», σχετικά με το αν θα επιτραπεί στον Μάνταλο να παίξει με προστατευτική μάσκα (όπως συνηθίζεται σε ανάλογες περιπτώσεις στο εξωτερικό).

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :