Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2016

Η... ΘΡΥΛΙΚΗ ΑΤΑΚΑ ΠΕΤΡΙΔΗ ΓΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!


Οι όμιλοι του Europa League ξεκινούν την Πέμπτη και ενόψει των αναμετρήσεων του ΑΠΟΕΛ με Ολυμπιακό, Γιουνγκ Μπόις και Αστάνα ο πρόεδρος του κυπριακού συλλόγου, Πρόδρομος Πετρίδης, μίλησε στην κυπριακή τηλεόραση και μεταξύ άλλων παραδέχθηκε ότι είναι οπαδός... των ερυθρόλευκων!

Αναλυτικά, όσα δήλωσε ο Πρόδρομος Πετρίδης στην κυπριακή τηλεόραση:

Για τον όμιλο του ΑΠΟΕΛ στο Europa League: «Το βασικό είναι να πάρουμε τη νίκη με την Αστάνα, έτσι ώστε να ξεκινήσουμε με το δεξί τη νέα διοργάνωση και να ελπίζουμε σε κάτι καλύτερο από πέρσι. Θέλουμε να πάρουμε και το αίμα μας πίσω λόγω του περσινού αποκλεισμού. Είναι ένα βατό γκρουπ, με φαβορί τον Ολυμπιακό Πειραιώς, όμως αυτό δεν σημαίνει κάτι. Πρέπει να καταβληθεί μεγάλη προσπάθεια».

Για τη «μονομαχία» του Ολυμπιακού με τον ΑΠΟΕΛ και τα δικά του ερυθρόλευκα αισθήματα: «Ναι είμαι Ολυμπιακός, αλλά θέλουμε τη νίκη απέναντι στον Ολυμπιακό και στους δύο αγώνες. Είναι σημαντικό ότι είναι στον όμιλό μας μία ελληνική ομάδα, όπως ο Ολυμπιακός. Όταν έρθει εκείνη η στιγμή πρέπει όλοι να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων και στα δύο παιχνίδια κι εύχομαι ο ΑΠΟΕΛ να κερδίσει».

Για το τι σημαίνει για την ομάδα του η συμμετοχή της στους ομίλους: «Ο ΑΠΟΕΛ, χωρίς να στέκομαι στις άλλες ομάδες, στέκεται αξιοπρεπώς είτε είναι στο Europa League, είτε στο Champions League».

Για την κριτική που δέχεται, το όραμα και τις προσθήκες που έγιναν: «Όλοι κρίνονται στο τέλος, όμως νομίζω ότι βιάζεται πάρα πολύ ο κόσμος και για εμάς και για τις προηγούμενες διοικήσεις. Έχουμε όραμα μπροστά μας. Προχωρούμε σε όλους τους τομείς και στο οικονομικό και στο σκάουτινγκ. Είναι όλα σε περίοδο συζήτησης. Το να μπαίνουν επί προσωπικής βάσης, είναι πρώτα από όλα άδικο για την ομάδα. Μπορεί μία ακόμα προσθήκη να ήταν πιο βοηθητική, αλλά πιστεύω ότι ο ΑΠΟΕΛ είναι γεμάτος σε όλες τις θέσεις, έχει 2-3 παίκτες ισάξιους».

Για την κακόπιστη κριτική: «Θέσαμε σαν πρωταρχικό στόχο το Europa League και το πετύχαμε. Δεν μπορεί να υποβαθμίσει κανείς το Europa League. Ας αναλογιστεί ο κάθε ΑΠΟΕΛίστας τι έχουμε πετύχει από το 2001 και μετά. Δεν είναι τώρα που κτίστηκε η ομάδα. Στόχος να κρατήσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται τον ΑΠΟΕΛ».

Για τις ανανεώσεις στο ρόστερ και την ψυχραιμία του κόσμου: «Θα πάρει και ο Αρτυματάς τον χρόνο του, θα πάρει και ο Πιέρος και όλοι οι παίκτες. Έχουμε κάνει τις προτάσεις μας σε Αρτυματά και Πιέρο. Κάναμε δύο πλουσιοπάροχες προσφορές και στους δύο (πριν από 15 μέρες). Θέλω να πιστεύω ότι θα καταλήξουμε θετικά. Έχουμε το σκάουτινγκ τιμ στην Κύπρο και ό,τι καλύτερο θέλουμε να το παίρνουμε. «Κυνηγούμε» τους Κύπριους ποδοσφαιριστές. Ο κόσμος είναι δίπλα, στήριξε την ομάδα από το ξεκίνημα των διοργανώσεων. Τον ευχαριστούμε για την ψυχραιμία που επέδειξε στον αγώνα με τη Νέα Σαλαμίνα».

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :