Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2016

«ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΟΝΟΜΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!»

Δηλώσεις στην «Real» για τον αγώνα του ΑΠΟΕΛ στο Καραϊσκάκη με τον Ολυμπιακό, έκανε ο  ο Ιγκόρ Ντε Καμάργκο :

«Γνωρίζουμε πως ο αγώνας της Πέμπτης μόνο εύκολος δεν θα είναι, όπως και κανένας άλλωστε στον όμιλο. Ο Ολυμπιακός είναι μια μεγάλη ομάδα, έχει καλό όνομα στην Ευρώπη και στην έδρα του ο κόσμος δημιουργεί ενθουσιώδης ατμόσφαιρα, που είναι καλή για τους παίκτες του και δύσκολη για τους αντιπάλους. Προσωπικά, μου αρέσει να παίζω μπροστά σε γεμάτες εξέδρες, με εξιτάρει αυτό, δεν επηρεάζομαι και προσπαθώ πάντοτε να κάνω τη δουλειά μου, βοηθώντας την ομάδα μου.

Πρέπει να είμαστε σοβαροί και πολύ προσεκτικοί, αφού σε αυτό το επίπεδο το κάθε λάθος στοιχίζει ακριβά. Και η Γιούνγκ Μπόις είναι καλή ομάδα, αλλά και η Αστάνα που μας δυσκόλεψε μέχρι το τέλος. Σεβόμαστε κάθε αντίπαλο, αλλά δεν φοβόμαστε.

Παίζουμε πάντοτε για το καλύτερο και αυτό θα επιχειρήσουμε και την Πέμπτη. Γνωρίζω ότι ο Ολυμπιακός έχει στις τάξεις του ποδοσφαιριστές αξίας, όπως ο Καμπιάσο και ο Καρντόσο, αλλά και άλλους που σίγουρα θα προσπαθήσουν να μπουν δυνατά στο γήπεδο και να κάνουν το παιχνίδι τους, όμως και εμείς είμαστε αποφασισμένοι να κάνουμε το δικό μας».
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :