Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2016

Η... ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΤΟΥ ΜΙΛΙΒΟΓΕΒΙΤΣ ΓΙΑ ΤΟ ΦΕΤΙΝΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ


Στον χαρακτήρα που έδειξε ο Ολυμπιακός στον αγώνα με τον Ηρακλή στάθηκε ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς, μετά το τέλος του αγώνα στο Καυτανζόγλειο.

«Δεχθήκαμε ένα γκολ νωρίς, όμως, δείξαμε χαρακτήρα και κερδίσαμε το παιχνίδι. Αυτό που δεν μου άρεσε ήταν η μεγάλη πίεση. Δεν ήταν απαραίτητη. Δεν ξέρω αν ήταν πέναλτι ή όχι», είπε αρχικά.

Στη συνέχεια ο Σέρβος μέσος αναφέρθηκε στον κακό αγωνιστικό χώρο, λέγοντας: «Ο αγωνιστικός χώρος δεν ήταν καλός και οι δύο ομάδες είχαν πρόβλημα. Αυτοί έπαιζαν άμυνα και εμείς περισσότερο επίθεση, όποτε είναι λογικό να είχαμε μεγαλύτερο πρόβλημα. Είχαμε ένα δύσκολο παιχνίδι και πρέπει να ξεκουραστούμε. Πετύχαμε μια μεγάλη νίκη. Πήρε ρίσκο ο προπονητής και έβαλε μέσα νέους παίκτες. Προς το παρόν τα πράγματα πηγαίνουν καλά».

Για τη μάχη του πρωταθλήματος: «Θα είναι πολύ ενδιαφέρον η φετινή διοργάνωση. Περιμένω ένα δύσκολο και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα».

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :