Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2016

Η ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΓΙΑ ΜΑΣΟΥΑΚΟΥ ΔΙΑ... ΣΤΟΜΑΤΟΣ ΚΑΡΑΠΑΠΑ (ΡΗΟΤΟ)


Ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς, πήρε... θέση για τα γραφόμενα σε σχέση με τον Αρτούρ Μασουακού.

Συγκεκριμένα σε post του στο Facebook ο Κώστας Καραπαπάς αναφέρει:

"Επειδή τα γνωστά γιουσουφάκια με τα συνεργαζόμενα γιουσουφάκια εξωτερικού θέλουν σώνει και καλά να δημιουργήσουν θέμα και να αφήσουν σκιές στη μεταγραφή του Μαζουάκου, να ξεκαθαρίσουμε τα εξής:
Η West Ham ψάχνει τι έγινε με τους ατζέντηδες που συνεργάστηκε, όχι με τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ. Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ δεν έχει την παραμικρή σχέση με το θέμα! Βάλτε τώρα τον Ματ Σκοτ (με τον κλώνο σας insideworldfootball) να γράψει καμμιά αρλούμπα και να την αναπαράγετε μετά με το στύλ: "Σάλος στην Αγγλία", όπως ξέρετε και αφήστε τη West Ham...
Ήρθε λέει ο άνθρωπος της West Ham και λείπαμε. Δεν έπρεπε να παίξουμε στη Βέρνη για να περιμένουμε τον άνθρωπο της West Ham. Ρε, μήπως πλακωθήκατε και εσείς στα χαπάκια;

ΥΓ: Και κάτι τελευταίο βλάκες: Πείτε στον Αλαφούζο να μην κάνει retweet τις αρλούμπες του υπαλλήλου του Matt Scott γιατί σας έχουν πάρει χαμπάρι και οι τελευταίοι αθώοι!"

Στο Λιμάνι γενικά θεωρούν πως δεν σχετίζονται καθόλου με ότι έχει γραφτεί αλλά και γενικά το όποιο ζήτημα της Γουέστ Χαμ και ενώ ουδέποτε αρνήθηκαν να εξυπηρετήσουν τους Άγγλους στο οτιδήποτε.

Δείτε το ποστάρισμα του Καραπαπά:


Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :