Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2016

Ο ΜΠΕΝΤΟ, ΟΙ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΚΑΙ Ο... ΣΥΝΔΕΤΙΚΟΣ ΚΡΙΚΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΚΑΔΗΜΙΑ


Από την πρώτη στιγμή που βρέθηκε στις εγκαταστάσεις του Ρέντη ο Πάουλο Μπέντο, δείχνει πως του αρέσει να δουλεύει με τους νεαρούς παίκτες και να τους δίνει την ευκαιρία, εφόσον φυσικά την αξίζουν.

Αυτό έκανε με τον Ρέτσο και τον Μανθάτη και αυτό φαίνεται πως θα κάνει και στο μέλλον. Άλλωστε δεν είναι τυχαίο το γεγονός πως ασχολείται πολύ με την Ακαδημία και στο φιλικό με τον Λεβαδειακό έδωσε την ευκαιρία σε παίκτες από την ομάδα Νέων.

Συνδετικός κρίκος της πρώτης ομάδας με την Ακαδημία, είναι ο Φρανσουά Μοντέστο, όπως γράφει ο «Γαύρος» και ο Μπέντο είναι εκείνος που πιστεύει πολύ στο ταλέντο που υπάρχει στο Ρέντη.

Από την ημέρα που βρίσκεται στον πάγκο του Θρύλου, έχει χρησιμοποιήσει σε επίσημα ματς, τους Ρέτσο, Μανθάτη και σε φιλικά τους Ανδρούτσο, Φουάση και Νικολάου.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :