Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2016

ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΜΕ ΙΝΤΕΓΕ... ΚΛΙΝΗΡΗΣ Ο ΟΜΑΡ!


Κανονικά στη διάθεση του Μπέντο για την αναμέτρηση με τη Γιουνγκ Μπόις θα είναι ο Μπράουν Ιντέγε! Ο τραυματισμός του Νιγηριανού επιθετικού αποδείχθηκε επιπόλαιος, τη στιγμή που ο Ομάρ Ελαμπντελαουί παραμένει άρρωστος.

Ο μεγάλος πρωταγωνιστής στην «εξάρα» του Ολυμπιακού επί της Βέροιας (που πέτυχε μάλιστα και χατ-τρικ) υπέστη κάκωση στη φάση του τελευταίου γκολ των ερυθρόλευκων, καθώς συγκρούστηκε με τον γκολκίπερ των φιλοξενούμενων, Λόπεθ.

Αμέσως, έπεσε πάνω στον 27χρονο το ιατρικό επιτελείο του Ολυμπιακού, αλλά τη Δευτέρα (12/9) ο τραυματισμός του παίκτη αποδείχθηκε επιπόλαιος, με τον Νιγηριανό φορ να δείχνει ήδη πολύ καλύτερα, παίρνοντας μέρος στην αποθεραπεία και να φωνάζει... «παρών» για την αναμέτρηση της Πέμπτης, στην Ελβετία, κόντρα στη Γιουνγκ Μπόις!

Από εκεί και πέρα, ο Ομάρ δεν πήγε στην προπόνηση καθώς, είναι άρρωστος και παραμένει κλινήρης.

Από την Τρίτη, δε, θα αρχίσει να καταστρώνει τα πλάνα του για το ματς με την ελβετική ομάδα ο Πάουλο Μπέντο. Η αίσθηση, πάντως, που υπάρχει είναι πως δεν θα προβεί σε πολλές αλλαγές σε σχέση με τον αγώνα της Κυριακής. Ίσως σκεφτεί να ξεκινήσει Φορτούνη ή Μάρτινς.

Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :