Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2016

ΟΛΑ... ΚΑΛΑ ΜΕ ΦΟΡΤΟΥΝΗ!


Ανησυχία προκλήθηκε στην Εθνική Ελλάδας αλλά και στον Ολυμπιακό από τον τραυματισμό του Κώστα Φορτούνη στο χθεσινό φιλικό με την Ολλανδία, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει.

Τραυματίας αποχώρησε ο Κώστας Φορτούνης από το χθεσινό φιλικό της Ελλάδας με την Ολλανδία στο Αϊντχόφεν.

Ο διεθνής μεσοεπιθετικός τραυματίστηκε σε μία μονομαχία με τον Βαϊνάλντουμ, όπου ο Ολλανδός πάτησε κατά λάθος το δεξί πόδι του διεθνή μέσου του Ολυμπιακού, με αποτέλεσμα να του γυρίσει ο αστράγαλος.

Το χτύπημα, μάλιστα, ήταν στο ίδιο πόδι που είχε αντιμετωπίσει πρόβλημα το προηγούμενο διάστημα ο Φορτούνης. Άνθρωποι του Ολυμπιακού επικοινώνησαν με το επιτελείο της Εθνικής και τον παίκτη, μαθαίνοντας πως δεν έχει κάτι το ανησυχητικό ο διεθνής μεσοεπιθετικός.

Τα αποτελέσματα των εξετάσεων που υποβλήθηκε ο Κώστας Φορτούνης ήταν "καθαρά" και όσον αφορά την συμμετοχή του στην πρεμιέρα των προκριματικών του Μουντιάλ στην έδρα του Γιβραλτάρ (06/09), θα ξεκαθαρίσει στις επόμενες προπονήσεις της Εθνικής.

Έπειτα από επικοινωνία του γιατρού του Ολυμπιακού, Χρήστου Θέου, με το ιατρικό τιμ της Εθνικής Ελλάδας, διαπιστώθηκε ότι ο τραυματισμός του Κώστα Φορτούνη δεν εμπνέει ανησυχία, αφού πρόκειται για μία κάκωση του δεξιού ταρσού.

Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :