Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2016

ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΗΜΑ... ΠΡΟΚΡΙΣΗΣ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗ ΓΙΟΥΝΓΚ ΜΠΟΪΣ Ο ΘΡΥΛΟΣ


Να μπει με θετικό πρόσημο στις υποχρεώσεις του στο Europa League θέλει απόψε ο Ολυμπιακός, ο οποίος αντιμετωπίζει την Γιουνγκ Μπόις στη Βέρνη (20:00, OS2), στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής των ομίλων.

Οι ερυθρόλευκοι το βράδυ της Τετάρτης πραγματοποίησαν την τελευταία τους προπόνηση στο «Stade de Suisse» και πλέον είναι... πανέτοιμοι για την πρεμιέρα των ομίλων.

Ο Πάουλο Μπέντο μάλιστα στη συνέντευξη Τύπου υποστήριξε ότι ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε καλή κατάσταση και θα παραταχθεί με στόχο... τη νίκη. Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και οι δηλώσεις του Λούκα Μιλιβόγεβιτς, ο οποίος παράλληλα έθεσε ως πρωταρχικό στόχο της ομάδας την πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού.

Ο Ολυμπιακός έχει υψηλές προσδοκίες και είναι αποφασισμένος απόψε να κάνει το πρώτο βήμα στην Ελβετία. Οι πρωταθλητές Ελλάδας έχουν την ποιότητα, αλλά και την ψυχολογία, προκειμένου να πάρουν στη Βέρνη το διπλό και να ξεκινήσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την πορεία τους στο Europa League.

Ο Πάουλο Μπέντο και οι παίκτες του θα έχουν στο πλευρό τους και πολλούς οπαδούς του Θρύλου, οι οποίοι θα δώσουν δυναμικό «παρών» στο γήπεδο και θα εμψυχώσουν με τη φωνή και τα χειροκροτήματά τους τον Ολυμπιακό.

Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :