Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2016

ΑΣΗΜΑΚΗ : ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΛΕΙΠΕΙ ΦΕΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΣΙΝΗ ΣΕΖΟΝ, ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΚΤΗΣΟΥΜΕ!


Την κατάκτηση του Ευρωπαϊκού έθεσε ως... στόχο του Ολυμπιακού η Αλεξάνδρα Ασημάκη, η οποία βραβεύτηκε ως πολυτιμότερη παίκτρια της περσινής Α1 πόλο γυναικών, ενώ παράλληλα αναδείχθηκε και πρώτη σκόρερ του περσινού πρωταθλήματος.

«Την περσινή χρονιά δεν πετύχαμε τους στόχους μας 100%. Είχαμε σίγουρα στόχο και διεκδικήσαμε το ευρωπαϊκό για δεύτερη φορά αλλά σίγουρα είναι πολύ δύσκολος στόχος η διαδοχική κατάκτησή του. Αν είχαμε παρουσιαστεί όπως θα έπρεπε μπορούσαμε να διεκδικήσουμε τον τίτλο, αφού θυμόμαστε πως χάθηκε ο ημιτελικός.

Στο πρωτάθλημα είχαμε μια υπεροχή αλλά αυτό που μας λείπει φέτος από την περσινή σεζόν, θέλουμε να το κατακτήσουμε. Πιστεύω ότι θα είμαστε πιο συγκεντρωμένες τη φετινή σεζόν. Από κει και πέρα χαίρομαι πολύ που αυτά τα δυο χρόνια που βρίσκομαι στον Ολυμπιακό, συνοδεύονται και από ατομικές διακρίσεις. Αν και δεν μπορούμε να πούμε ότι υπάρχουν ατομικές διακρίσεις σε ομαδικό άθλημα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :